breaking news Νέο

Β κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ημέρα των γηπεδούχων

Β κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ημέρα των γηπεδούχων

Με τις γηπεδούχες να έχουν την τιμητική τους κερδίζοντας τα πέντε από τα έξι παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας της Ενωσης μας συνεχίστηκε την Κυριακή το απόγευμα το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας της Ενωσης μας.

Το Ζερβοχώρι που δεν αντιμετώπισε κανενα πρόβλημα στο γήπεδό του με αντίπαλο την Ραχιά την οποία κέρδισε με 6-0 παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πινακα, με τα Καβάσιλα που νίκησαν επισης εύκολα με 4-0 τον Αχιλλέα να ακολουθούν έχοντας τρεις βαθμούς απόσταση από την πρωτοπόρο και εναν αγώνα λιγότερο. Ισόβαθμη με τα Καβάσιλα η Επισκοπή που επιβλήθηκε στο γήπεδό της τον Απόλλωνα Λυκογιάννης με 2-0 και ακολουθούν η Αγία Βαρβάρα που πήρε το ντέρμπι με αντίπαλο την Βεργίνα (1-0) και η Πατρίδα που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό Νάουσας.

Η ΑΕ Ποντίων πήρε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα κερδίζοντας με 4-1 στο γήπεδο της Ραχιάς τον Αχθο Αρούρη, που είναι η μοναδική πλεον ομάδα της Β' κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας δίχως βαθμό.

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επισκοπή - Λυκογιάννη     2-0

Καβάσιλα - Αχιλλέας Ν.      4-0

Ζερβοχώρι - Ραχιά     6-0

Ολυμπιακός Ν. - Πατρίδα   1-1

ΑΕ Ποντίων - Αχθος Αρούρης    4-1

Αγ. Βαρβάρα - Βεργίνα       1-0

Ρεπο: Καψόχωρα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής