breaking news Νέο

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή

Αλλαγή σκυτάλης στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με την ομάδα των Τρικάλων που ήταν η μεγάλη κερδισμένη του ντέρμπι κορυφής με τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας να υποσκελίζει τον αντίπαλό της και να θρονιάζεται στην πρώτη θέση.

Ακολουθούν το Μακροχώρι που σε ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε τις φετινες μεγάλες δυνατότητές του κερδίζοντας με 9-1 στο γήπεδο του τα Λευκάδια και ο Κοπανός που νίκησε στην έδρα του με 3-2 την Αλεξανδρεια, ενω στην 5η θέση συγκατοικούν η Αλεξάνδρεια και η Μελίκη το παιχνιδι της οποίας στο γήπεδο της Κουλούρας με την Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας από την βροχή του αγωνιστικού χώρου.

Στην 7η θέση με 7 βαθμούς βρίσκονται ο Αγιος Γεώργιος που νικησε με 7-2 την Νάουσα και η ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και στις δυο τελευταίες τα Λευκάδια με δυο βαθμούς και η άποντη Νάουσα.

Την πιο παραγωγική επίθεση μέχρι στιγμής διαθέτει ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με 29 γκολ και ακολουθεί το Μακροχώρι με τρία λιγότερα (26') ενω την καλύτερη άμυνα με μόλις 3 τέρματα στο παθητικό του έχει η πρωτοπόρος ομάδα των Τρικάλων.

Στην κορυφή των σκορερ με 10 γκολ βρίσκεται ο Βασιλείου του Μακροχωρίου και ακολουθούν με 6 τέρματα ο Αργυρόπουλος και ο Ντέλλας της Αγίας Μαρίνας ο Πιπιλιάρης της Αλεξάνδρειας, ο Χασιώτης του Μακροχωρίου και ο Σαρκατζής του Αγίου Γεωργίου.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 2-1: Καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από τον αντίπαλο τους τα Τρίκαλα πήραν το ντέρμπι κορυφής με 2-1 με την Αγία Μαρίνα και ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η γηπεδούχος ομάδα που μπήκε καλύτερα από τον αντίπαλό της στο παιχνίδι κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ μόλις στο 10' με δυνατό σουτ του Λίτσι, εξω από την μεγάλη περιοχή.

Στη συνέχεια η ομάδα των Τρικάλων προσπάθησε να πετύχει και ένα δεύτερο τέρμα, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες όμως το εύθραστο 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επαναληψη η ομάδα της Αγίας Μαρίνας ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως αυτή που σκοραρε ήταν και πάλι η γηπεδούχος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Σωτηράκη στο 78'.

Η Αγία Μαρίνα προσπάθησε να αντιδράσει όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ σε 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Μουλάρι.

Το παιχνιδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Γκόγκος - Ζουρνατζίδης).

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ - ΛΕΥΚΑΔΙΑ 9-1: Πολυβόλο το Μακροχώρι συνέτριψε με 9-1 στο γήπεδο του τα Λευκάδια με τον Βασιλείου να πετυχαίνει τα πέντε από τα εννεα τέρματα της ομάδας του και να ανεβαίνει στην πρώτη θέση των αρχισκορερ.

Πολύ γρήγορα στο 6', στο 10' και στο 11' με τρια γκολ του Βασιλείου το Μακροχώρι προηγήθηκε με 3-0, ενω στο 20' ο δεικτης του σκορ είχε φθάσει στο 5-0 με γκολ του Χασιώτη (17') και του Βασιλείου (20') με τον προπονητη της γηπεδούχου Γιώργου Απόσογλου να κάνει τις πρώτες αλλαγές του, βάζοντας στο παιχνίδι παίκτες της περσινής ομάδας των παίδων όπως τον Κατσαμπέρη, τον Τσικανόπουλο και τον Καραβασόπουλο. Στο 34' ο Βασιλείου, στο 39' ο Κωστογλιδης και στο 84' ο Φιλιππίδης ανέβασαν το σκορ στο 9-1 αφού προηγουμένως ο Βασιλειάδης είχε μειώσει σε 8-1 (82').

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Ζαχαριάδης - Τσίτσης).

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 3-2: Παρότι βρέθηκε νωρίς μόλις στο 7' πίσω στο σκορ από γκολ του Πιπιλιάρη, ο Κοπανός κατάφερε να αντιδράσει να σημειώσει τρία τέρματα στη συνέχεια και να πάρει την νικη και τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Αλεξάνδρεια.

Στο 33' ο Σαμαράς ισοφάρισε για λογαριασμό του Κοπανού ο οποίος στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 47' με τον Οικονόμου και στο 57' με τον Κουκούγια πήρε προβάδισμα δυο τερμάτων.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στο 60' ο Αλμπανίδης.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελτζανίδης (Χαλατζιούκας - Γιαγκιτζόγλου).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΝΑΟΥΣΑ 7-2: Ανετη νικη την δεύτερη του φετινού πέτυχε ο Άγιος Γεώργιος που κερδισε με 7-2 στο γήπεδό του τη Νάουσα.

Η γηπεδούχος ομαδα μπήκε φουριόζα στο παιχνίδι και στο 7' προηγείτο ήδη με 2-0 με ισαριθμα γκολ του Σαρκατζή. Στο 12' όμως η Ναουσα με τον Καραμπινέση νίκησε σε 2-1, ομως στο 38' και στο 53' ο Μπακαλίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1. Στο 57' η Νάουσα και πάλι με τον Καραμπινέση μείωσε σε 4-2, για να πετύχει άλλα τρια τέρματα με της Νάτση (65'), Αμπαρλή (85') και Σαρκατζή (88') η γηπεδούχος ομάδα και να πάρει μια άνετη νίκη με 7-2.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαλαϊτζής (Μουρατίδης - Πιπερίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής