breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Συντρόφισσες και σύντροφοι, η Καστοριά κατελήφθη. Και ο Αλέκ6ης ορίστηκε πλέον ο νέος φρούραρχος της Καστοριάς.

Και αν δεν τον παίρνει να το παίξει ο νέος Βελουχιώτης, γιατί μια χαψιά θα τον κάνει ο Μήτσος ο Κουτσούμπας, ε, όσο να είναι, για Ανδρέας γουστάρει να μοστραριστεί.

Η Νέα Αλλαγή, όπως είπε ο πρόεδρος, ξεκίνησε. Αφού ήδη ο Φίλης ζήτησε από τον Τασούλα να γίνουν εκλογές 18 Οκτωβρίου.

Τώρα του 2022, που πέρασε, του 2023, δεν έχει καμιά σημασία.

Διότι πώς θα μπορέσει ο Σ(Φ)ΥΡΙΖΑ να περάσει στις δημοσκοπήσεις τη Νου Δου, αν δεν θα φωνάξουν οι νεολαίοι του, καλή ώρα ο Κουβέλης, ο Βίτσας και ο Φλαμπουράρης, το «και στις 18, σοσιαλισμό».

Να σηκωθούν όλοι οι ανδρεοπαπανδρεικοί, να βαρέσουν προσοχή και παρουσιάστε και να πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ 48%, όπως η Παλιά Αλλαγή του Ανδρέα, το 1981.

 

Για την κηδεία της μάνας του έκανε τις ληστείες με τις χειροβομβίδες ο «συνταγματάρχης» του οικονομικού. Πως λέγαμε το «όχι για μένα, για τη φουκαριάρα τη μάνα μου».

 

Σε άλλες εποχές, αν ζούσε ο Λεωνίδας, τα αυθεντικά χειρόγραφα του οποίου, από τη διαθήκη του λίγο πριν από τη μάχη των Θερμοπυλών, φημολογείται ότι τα έχει ο ΕΛ Κυριάκος, θα τον είχαν πετάξει στον «Καιάδα»

 

Επιστροφή στη συζυγική πραγματικότητα. Διότι μη μας νομίζετε μπας κλας.

Διαβάζουμε και «Μαρύ Κλαιρ». «Απατάω τη γυναίκα μου εδώ και 10 χρόνια. Αυτό με έκανε καλύτερο σύζυγο», γράφει ο καλός φίλος.

Αυτός στο Κλαιρ και εμείς στο είμαστε να μας Κλαιν. Γιατί ρε αυτός που έχει κάνει ταρανδίνα τη συμβία του, γίνεται καλύτερος σύζυγος και ανανεώνει το γάμο του και εμείς που είμαστε αιώνια πιστοί στο έτερόν μας ήμισυ (εντάξει, που και που κοιτάμε, αλλά μόνο μάτι, έτσι;) να μαλώνουμε συνέχεια;

Έτερον ήμισυ του γυναικείου φύλου εννοείται. Και ας μας πει ρατσιστή ο Γιατρομανωλάκης, ο Πατέλης και οι άλλοι ΛΟΑΤΚΙ συν πλην, εντός και επί τα αυτά, του Κυριάκου. Του πρωθυπουργού μας.

Να, κάτι τέτοια ψηφίζουν εκεί στη Νου Δου και μετά έρχονται στις εκκλησιές και πλακώνονται στους μεγάλους σταυρούς.

Ως και ο Τσίπρας προσκύνησε το Σταυρό. Καλά έλεγε η γιαγιά μου, θα μας χάσει ο Θεός.


Βίτσας
Φλαμπουράρης
Βελόπουλος
Μαρύ Κλαιρ
Γιατρομανωλάκης-Πατέλης

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής