breaking news Νέο

Φίλιππος Αλεξάνδρειας - Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Οι δηλώσεις των προπονητών

Φίλιππος Αλεξάνδρειας - Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων: Οι δηλώσεις των προπονητών

Τοσο ο υπηρεσιακός προπονητής του Φιλίππου Αλεξάνδρειας Νικηφόρος Μπελαγιάννης, όσο και αυτός του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων ο Γιώργος Ντάμτσιος συμφώνησαν στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του μεταξύ τους αγώνα που έληξε ισόπαλος 1-1 ότι το παιχνίδι ήταν δύσκολο και για τις δυο ομάδες.

Αυτός βέβαια που φάνηκε περισσότερο ικανοποιημένος από την ισοπαλία ηταν ο προπονητής της γηπεδούχου καθώς η ομάδα του αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει μείνει με λίγους παίκτες στο ρόστερ της ενω από την άλλη ο προπονητής των φιλοξενουμένων χρέωσε τους δυο βαθμούς που έχασε η ομάδα του στον διαιτητή για ένα πέναλτι που όπως υποστήριξε δεν της έδωσε.

Πιο αναλυτικά οι δυο προπονητές δήλωσαν:

 

Νικηφόρος Μπελαγιάννης

(Φίλιππος Αλεξάνδρειας)

“Ηταν ένα δύσκολο και με ιδιαιτερότητες παιχνίδι και το ξέραμε.

Θελω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μας καθώς παρά την δύσκολη κατάσταση που έχει δημιουρηθεί παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Μας βοήθησε η εσωτερική αλλαγή του Πέϊκου”.

 

Γιώργος Ντάμτσιος

(Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων)

“Ξέραμε οτι η Αλεξάνδρεια είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα και το παιχνίδι θα ηταν δύσκολο για μας. Πληρώσαμε δικά μας λάθη που κάναμε κυρίως στην τελικη επιλογή της πάσας.

Εχει ευθύνη όμως και ο διαιτητής που δεν μας έδωσε πέναλτι στο 0-1. Μέχρι στιγμής εχουμε χάσει 5-7 βαθμούς από την διαιτησία φέτος.

Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μας με τον Εδεσσαϊκό σε ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε τη νίκη”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής