breaking news Νέο

«Τσίμπησε» βαθμό η ΒΕΡΟΙΑ

«Τσίμπησε» βαθμό η ΒΕΡΟΙΑ

Τρίτο εκτός έδρας παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 της ΒΕΡΟΙΑΣ και τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-1). Αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ηρακλή που και αυτός, όπως η ΒΕΡΟΙΑ καίγονταν για την νίκη, την οποία αγνοεί μέχρι στιγμής στην έδρα του.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη σε ένα ακατάλληλο, για αγώνες επαγγελοματικού πρωταθλήματος Στάδιο, ήταν μέτριο ποιοτικά, με την γηπεδούχο ομάδα, στο πρώτο μέρος να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να έχει στην κατοχή της την μπάλα στην μεγαλύτερη διάρκεια. Τη ΒΕΡΟΙΑ, να περιμένει τον αντίπαλό της στο μισό γήπεδο και να προσπαθεί να βγει σε γρήγορες αντεπιθέσεις.

Στόχος όπως φάνηκε από την εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο της ΒΕΡΟΙΑΣ να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της και αν αξιοποιούσε κάποια από τις ευκαιρίες που σίγουρα θα της δινόταν στην διάρκεια του αγώνα να πάρει και τους βαθμούς της νίκης. Και θα μπορούσε σίγουρα να τα καταφέρει αν οι παίκτες της απέφευγαν κάποια εύκολα λάθη.

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, αφού οι περισσότερες από τις ελάχιστες, έτσι κι αλλιώς, ευκαιρίες που δημιούργησαν οι Θεσσαλονικείς, προέρχονταν από προσωπικά λάθη των αντιπάλων. Από ένα τέτοιο λάθος εξάλλου προήλθε και το γκολ του Ηρακλή. Στο 29' συγκεκριμένα ο Μασούρας έχασε την μπάλα στο κέντρο περίπου του γηπέδου και ενώ η ομάδα του που έφευγε στην αντεπίθεση είχε αφήσει κενούς χώρους στην μεσοαμυντική της γραμμή. Ο Δόρης τροφοδότησε με μπροστινή μπαλιά τον Γιουμπιζάνα που απέναντι από τον Παπαδόπουλο και καταδιωκόμενος από δύο παίκτες της ΒΕΡΟΙΑΣ, έκανε το πλασέ με τον τερματοφύλακα να αποκρούει, η μπάλα όμως να καταλήγει και πάλι στον παίκτη του Ηρακλή που με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα.

Από εκεί και πέρα, όπως ήδη αναφέραμε ελάχιστες ήταν οι ενδιαφέρουσες φάσεις σ' αυτό το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη φάνηκε να αλλάζει η ΒΕΡΟΙΑ τακτική να βγαίνει πιο συχνά μπροστά αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης που το βρήκε σχετικά γρήγορα. Στο 48' συγκεκριμένα ο Ιωάννου με καταπληκτική μπροστινή μπαλιά έβγαλε φάτσα με τον Βελλίδη τον Φασίδη, αυτός κοντρολάρησε την μπάλα άψογα και πατώντας στην μεγάλη περιοχή με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον τερματοφύλακα του Ηρακλή ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.

Με ανεβασμένη ψυχολογία η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό αναζητώντας ένα δεύτερο τέρμα που θα της έδινε τους βαθμούς της νίκης. Δημιούργησε μέχρι το 80' δύο τρεις επικίνδυνες φάσεις στα καρέ της εστίας του Βελλίδη δίχως όμως να καταφέρει να τις αξιοποιήσει, όπως ορισμένες μικροευκαιρίες σ' αυτό το δεύτερο μέρος που είχε ρυθμό σε σχέση με το πρώτο 45λεπτο, είχε και ο Ηρακλής.

Μετά το 80' οι γηπεδούχοι πίεσαν την άμυνα της ΒΕΡΟΙΑΣ η οποία όμως απέφυγε τα λάθη και το ισόπαλο 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Καβαλιώτη διαιτητή.

Toν αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τσιάρας από την ΕΠΣ Καβάλας με βοηθούς τον συμπατριώτη του Καρασαββαϊδη και τον Αναστασιάδη από τις Σέρρες.

 

ΗΡΑΚΛΗΣ: Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ, Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα, Δόρης (60’ Τότσκα), Πατράλης, Τομάς (81’ Μανουσάκης), Μελούνοβιτς (60’ Άλεξιτς).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Στίκας, Μαραγκός, Μπλέτσας, Μπούζας (5’ Μασούρας), Φασίδης (87’ Μουχάλης), Μπελεβώνης, Ορφανίδης (88’ Κατσούκης), Ιωάννου (79’ Ισαακίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής