breaking news Νέο

«Once Upon A December» μουσική από ταινίες κινουμένων σχεδίων την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:00 στο κινηματοθέατρο “ΣΤΑΡ”

«Once Upon A December» μουσική από ταινίες κινουμένων σχεδίων την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 στις 12:00 στο κινηματοθέατρο “ΣΤΑΡ”

   Ο σύλλογος Πρωτοβουλία για το Παιδί και το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας παρουσιάζουν τη νέα τους παραγωγή “ONCE UPON A DECEMBER” μία συναυλία με νέους μουσικούς που φοιτούν στο ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. Εκατό μουσικοί και τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν τραγούδια από αγαπημένες ταινίες κινουμένων σχεδίων άλλα στην Αγγλική γλώσσα και άλλα μεταγλωττισμένα στα Ελληνικά.

   Το Ωδείο Φίλιππος Βέροιας ιδρύθηκε στη Βέροια το 1989 από την Εύα Ιεροπούλου και τον Κώστα Μπραβάκη και από τότε μέχρι και σήμερα προσφέρει τη βοήθειά του σε όσους το έχουν ανάγκη. Όλα τα έσοδα αυτής της συναυλίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου «Πρωτοβουλία για το Παιδί».

   Η «Πρωτοβουλία για το Παιδί» φροντίζει και προστατεύει παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη και σε κίνδυνο και υποστηρίζει τις οικογένειές τους μέσα από τις υπηρεσίες των πέντε Δομών της (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας παιδιών και στήριξης οικογένειας, Σπίτι της Βεργίνας, Στέγη Ημιαυτόνομης Διαβίωσης νέων, Κέντρο Αναφοράς και Παροχής Συμβουλευτικής, Κέντρο Θεραπείας Τραύματος).

   Τη συναυλία πλαισιώνουν η πολυφωνική χορωδία Filippos Glee (υπεύθυνη καθηγήτρια Μυρτώ Σταυρακίδου-Ζάχου), η μαθητική ορχήστρα (υπεύθυνοι καθηγητές: Στέφανος Γαζίλας, Μυρτώ Σταυρακίδου-Ζάχου), η παιδική χορωδία Filippos Glee (υπεύθυνη καθηγήτρια: Ερμιόνη Καϊσερλή), η baby χορωδία Filippos Glee Junior (υπεύθυνη καθηγήτρια: Όλια Λαβασίδου) και η Jazz Band Filippos Glee (υπεύθυνος καθηγητής Λάζαρος Μπίντσης). Διεύθυνση χορωδίας και ορχήστρας: Νεφέλη Μπραβάκη.

Τη συναυλία ανοίγει η χορωδία “Ηχώ Βερόης” υπό τη διεύθυνση της Νατέλας Ιτσουαϊτζε. 

 

Προσκλήσεις διατίθενται από:

- Τα Γραφεία Διοίκησης και Εθελοντών της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, Ανοίξεως 19, Βέροια, τηλ. 23310-29571, καθημερινές 10:00-16:00.

- Το Ωδείο Φίλιππος, πάροδος Αγγέλων 7, Βέροια, τηλ. 23310-67060, καθημερινές 17:00-20:30 εκτός Τετάρτης και Σάββατο 10:00-15:00.

- Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Πρωτοβουλίας για το Παιδί, Αντ. Καμάρα 2, πεζόδρομος αγοράς Βέροιας, πρώην κατάστημα «Ανέμη», ωράριο καταστημάτων.

 

Από το Ωδείο «Φίλιππος» και την «Πρωτοβουλία για το Παιδί»


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής