breaking news Νέο

Δήλωση του Απ. Χαραλαμπίδη προπονητή της ΠΑΕ Βέροιας μετα τον αγώνα με τον Εργοτέλη

Δήλωση του Απ. Χαραλαμπίδη προπονητή της ΠΑΕ Βέροιας μετα τον αγώνα με τον Εργοτέλη

Στην πρωτοφανή κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και βιώνει η ΒΕΡΟΙΑ στάθηκε κυρίως στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη στο Δημοτικό Στάδιο ο προπονητής της Απόστολος Χαραλαμπίδης.

“Ζούμε μια πρωτοφανή κατάσταση στην ομάδα, δήλωσε ο Καστοριανός τεχνικός. Κανείς από την διοίκηση που υποτίθεται ότι υπάρχει δεν βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, υποστήριξε και συνέχισε. Οι ποδοσφαιριστές τρίβουν ο ένας τον άλλο αφου δεν υπάρχει μασέρ και τα πράγματα μετά την παραίτηση του Γιώργου Κικερίδη, που ηταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές της ομάδας, αφου μέχρι και σαλάτες προσπαθούσε να βρει για τους παίκτες γίνονται ακόμη χειρότερα.

Στα αποδυτήρια της ομάδας δεν υπάρχει ποτέ χαρά, αλλα μόνο θλίψη. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοια πράγματα και η πρωτοφανή κατάσταση μας παίρνει από κάτω.

Μένω μόνο από αγάπη στην ομάδα και σεβασμό στους παίκτες μου. Δεν έχω πάρει μεχρι σήμερα ούτε 1 ευρώ και καθημερινά έρχομαι από την Θεσσαλονίκη για να προπονήσω την ομάδα. Αν δεν γίνει κατι μέσα στην εβδομάδα όλα είναι ανοιχτά”.

Και ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του είπε δυο λόγια και για το παιχνίδι. “Χάσαμε δίκαια, παραδέχθηκε. Τα γκολ όμως προήλθαν απο φάσεις με την δικη μας ομάδα να εχει στην κατοχή της την μπάλα και να την χάνει. Παρόλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παλεύουν κάτω από αντιξοες συνθήκες. Είναι πραγματικά για μένα ήρωες”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής