breaking news Νέο

Σιωπηλή πορεία για τον Άλκη Καμπανό

Σιωπηλή πορεία για τον Άλκη Καμπανό

Μια μεγάλη πολύχρωμη σιωπηλή πορεία με κεριά διοργανώνει η «Δομή 1ης Φεβρουαρίου-Εις το όνομα του Άλκη», για να τιμήσει στη Θεσσαλονίκη τη μνήμη του Άλκη Καμπανού.

Η πορεία θα πραγματοποιηθεί την 1η Φεβρουαρίου του 2023, στις 19.00 το απόγευμα, με σημείο εκκίνησης τον τόπο δολοφονίας του Άλκη και κατάληξη το Λευκό Πύργο. Οι διοργανωτές καλούν όσους πολίτες επιθυμούν, φιλάθλους, οπαδούς καθώς και αθλητές όλων των ομάδων και ακαδημιών ποδοσφαίρου και μπάσκετ, φορώντας είτε φανέλες των ομάδων τους είτε της δομής.

Με ένα βίντεο, στο οποίο πρωταγωνιστούν κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όπως Βιερίνια, Κουέστα και Αραούχο, οι οποίοι φορούν μπλουζάκι με το πρόσωπο του Άλκη, οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή στην πορεία. Όταν η πορεία φτάσει στο Λευκό Πύργο, θα προβληθούν φωτογραφίες και ένα βίντεο για τον Άλκη.

Την πραγματοποίηση της πορείας στηρίζουν Ενώσεις όπως η ΕΠΣΜ, η ΕΚΑΣΘ, ο ΣΕΓΑΣ, των οποίων τα μέλη/ομάδες θα προσκληθούν να συμμετάσχουν στην πορεία, φορώντας οι αθλητές τους τις φόρμες των ομάδων τους, καθώς εκείνη την ημέρα δεν θα υπάρχουν προπονήσεις.

Βασικός στόχος της Δομής να μην ξεχαστεί ο Άλκης και να αλλάξει η τρέχουσα οπαδική κουλτούρα.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής