breaking news Νέο

Β κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ζερβοχώρι και Καβάσιλα στις δύο πρώτες θέσεις

Β κατηγορία ΕΠΣ Ημαθίας : Ζερβοχώρι και Καβάσιλα στις δύο πρώτες θέσεις

Ο Ατλας Ζερβοχωρίου και η ΑΕ Καβασίλων συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας του ενος ομίλου της Ενωσης μας προσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικο τους και παραμένουν στις δύο πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πινακα με τον πρώτο να έχει συγκεντρώσει 19 βαθμούς στα 7 πρώτα παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι σήμερα και την δεύτερη 16 σε 6 αγώνες.

Συγκεκριμένα το Ζερβοχώρι κέρδισε με 0-1 στην γειτονική Λυκογιάννη το τοπικό Απόλλωνα, ενω τα Καβάσιλα στην έδρα τους με 4-2 την Επισκοπή.

Στην 3η θέση βρίσκεται η Επισκοπή με 13 βαθμούς σε 7 αγώνες και ακολουθούν η Αγία Βαρβάρα και η Πατρίδα που την Κυριακή το απόγευμα στην μεταξύ τους αναμέτρηση αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 με 12 βαθμούς.

Στο παιχνίδι Πατρίδας - Αγίας Βαρβάρας είχαμε τρεις αποβολές (του Ραφαηλίδη με απευθείας κόκκινη κάρτα και των Σαΐπη Ν. Καλαϊτζίδη, με 2η κίτρινη) και οι τρεις της γηπεδούχου Πατρίδας, ενω τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αρχικά της Βέροιας και στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη, ο ποδοσφαιριστής της Αγίας Βαρβάρας Σολάκογλου.

Στην 6η θέση με 10 βαθμούς σε εξι αγώνες βρίσκεται ο Ολυμπιακός Νάουσας που ηττήθηκε στο τοπικό ντέρμπι από τον Αχιλλέα με 3-2 με την ομάδα της Ραχιάς που νίκησε με 3-0 την ΑΕ Ποντίων να ακολουθεί με 9 την Καψόχωρα που έχασε στη Βεργίνα να έχει συγκεντρώσει 8 σε 6 αγώνες, 7 η Βεργίνα με ένα παιχνίδι λιγότερο, 5η Λυκογιάννη, 4 ο Αχιλλέας, 3 η ΑΕ Ποντίων και δίχως βαθμό παραμένει ο Αχθος Αρούρης που την περασμένη Κυριακή έκανε το ρεπό του.

Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής:

Καβάσιλα - Επισκοπή         4-2

Λυκογιάννη - Ζερβοχώρι    0-1

Αχιλλέα Ν. - Ολυμπιακός Ν.        3-2

Ραχιά - ΑΕ Ποντίων   3-0

Πατρίδα - Αγία Βαρβάρα    2-2

Βεργίνα - Καψόχωρα 4-0

Ρεπό: Αχθος Αρούρης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής