breaking news Νέο

Τα πήρε και...μόνο που δεν τα σήκωσε

Τα πήρε και...μόνο που δεν τα σήκωσε

O αέρας που... σηκώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής και δεν έλεγε να κοπάσει, παρά μόνο το απόγευμα της επόμενης ημέρας, έφερε και πάλι στο προσκήνιο προβλήματα, αναστατώνοντας τους κατοίκους στην περιοχή μας.

Ένα πρόβλημα, ανάμεσα σε άλλα, που δημιούργησε η σφοδρότητα του ανέμου, υπήρξε και η μερική αποκόλληση κλαδιών από τους κορμούς δύο δένδρων, κινούμενα σαν ... εκκρεμές, λίγο πριν τις γραμμές με κατεύθυνση προς το συνοικισμό του Λαζοχωρίου.

Τα δένδρα αυτά βρίσκονται πλησίον του δρόμου, τον οποίο διέρχονται καθημερινά ανυποψίαστοι οδηγοί αυτοκινήτων και πεζοί, με ορατό τον κίνδυνο πλέον της ολοκληρωτικής αποκόλλησης αυτών των κλαδιών και της – ανά πάσα στιγμή – πρόκλησης κάποιου ατυχήματος από την πτώση τους. Οπότε καλό είναι η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Βέροιας να επιληφθεί αυτού του ζητήματος και να δώσει λύση. Κάτι ακριβώς που έκανε η ίδια και πέρυσι στο συγκεκριμένο σημείο, όπως επεσήμαναν άνθρωποι, που δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά εκεί στην περιοχή, στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», πριν προκύψει κάτι δυσάρεστο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής