breaking news Νέο

Στο Flash Radio 99.4, καλεσμένη του Βαγγέλη Στολάκη, η Ολυμπία Αποστόλου

Στο Flash Radio 99.4, καλεσμένη του Βαγγέλη Στολάκη, η Ολυμπία Αποστόλου

Στην εκπομπή «Άναψε φλας» του Flash Radio 99.4, καλεσμένη του Βαγγέλη Στολάκη, βρέθηκε η Ημαθιώτισσα Ολυμπία Αποστόλου, μέλος του Πολιτικού  Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.

Μεταξύ άλλων, η κ. Αποστόλου ανέφερε:

-Μια κυβέρνηση που δε μπορεί να σταματήσει να αυτοσυγχαίρει τον εαυτό της, καταθέτει έναν προϋπολογισμό σε πανηγυρικό κλίμα, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της ούτε τη ζοφερή πραγματικότητα που ζουν οι πολίτες, ούτε την εξέλιξη των δημοσιονομικών μεγεθών. Προφανώς, το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα τον καταψηφίσει.

-Η κ. Καϊλή είχε πάρει εδώ και αρκετούς μήνες αποστάσεις από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Ίσως τώρα μπορούμε καλύτερα να εξηγήσουμε τη στάση της. Ο Πρόεδρος δεν τη διέγραψε νωρίτερα, γιατί δεν ήθελε να φανεί ότι παρεμβαίνει στη λειτουργία της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου, που ερευνά το σκάνδαλο των υποκλοπών.

-Έχουμε μεγάλη απόσταση και από τη Νέα Δημοκρατία και από το ΣΥΡΙΖΑ. Ο φυσικός ρόλος της αντιπολίτευσης, δηλαδή και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σήμερα, είναι να επιθυμεί να φέρει το κυβερνητικό κόμμα στη θέση της αντιπολίτευσης.

-Μικρότητα είναι ο τρόπος που η κυβέρνηση προσπαθεί να συνδέσει δύο τελείως άσχετα μεταξύ τους θέματα, όπως το σκάνδαλο των χρηματισμών από το Κατάρ με την παρακολούθηση του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

-Η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ βολεύονται σε ένα κλίμα βούρκου και λάσπης. Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θέλει να φέρει στο προσκήνιο την πολιτική και την κοινωνία και για αυτό επέλεξε να παρουσιάσει το πρόγραμμά του και να το θέσει σε ανοιχτή διαβούλευση την Κυριακή που μας πέρασε.

-Καλούμε όλους τους πολίτες να ενημερωθούν για το πρόγραμμά μας στο digitalsociety.gr και να πάρουν μέρος στη διαβούλευση.

 

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη, εδώ:

">https://


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής