breaking news Νέο

Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας

  • Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας
  • Επισκέψεις στο Γηροκομείο Βέροιας

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2022 , με αφορμή τις Εορτές των Χριστουγέννων, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις από τοπικούς φορείς της Πολιτείας μας στη Μ.Φ.Η.ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ :

-Σωματείο ΔΕΥΑ Βέροιας με τους κ. Τσακτάνη Ηλία, Πρόεδρο Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων, κ. Αχτσή Θωμά, Γ.Δ/ντή ΔΕΥΑΒ, κ. Τσιαπάρα Αικατερίνη, Αντιπρόεδρο Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων και κ. Σιαφαρίκα Δημήτριο, Ταμία Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων και

-Τα Παιδιά της Άνοιξης με τους κ. Νόρα Σαρκατζή, Πρόεδρο Δ.Σ. τα Παιδιά της Άνοιξης, κ. Νίκο Εμμανουήλ, Αντιπρόεδρο Δ.Σ., κ. Χρήστο Δάνογλου, Ταμία Δ.Σ. και τους εκπαιδευόμενους Δημήτρη και Σωτήρη,

ενισχύοντας το κοινωνικό έργο του Γηροκομείου Βέροιας με διανομή πάνες προστασίας, κουβέρτες, υποστρώματα, μαξιλαροθήκες και κεράσματα για τους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βέροιας.

Τα Δ.Σ. της Μ.Φ.Η.ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ και Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας εύχεται ό,τι το καλύτερο για Τα Παιδιά της Άνοιξης και στο Σωματείο ΔΕΥΑ Βέροιας και τους ευχαριστεί εκ βάθους καρδιάς  για την έμπρακτη στήριξη, συνεργασία και αλληλεγγύη τους με το  Γηροκομείο της Βέροιας.  

 

Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας


Τα Παιδιά της Άνοιξης στο Γηροκομείο Βέροιας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής