breaking news Νέο

Δεύτερη εντός έδρας ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ

Δεύτερη εντός έδρας ήττα της ΒΕΡΟΙΑΣ

Σε μετρια ημέρα η ΒΕΡΟΙΑ γνώρισε χθες στο Δημοτικό Στάδιο της πολης την ήττα από έναν αντίπαλο με μεγαλύτερη ποιότητα, δίχως όμως και αυτός να δικαιολογήσει την ευκολία με την οποια πήρε τους τρεις βαθμούς.

Ο Πανσερραϊκός του Παύλου Δερμιτζάκη ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο από την ΒΕΡΟΙΑ, είχε την κατοχή του περισσότερο χρόνο την μπάλα, δίχως όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Παπαδόπουλου εκτός από μια φάση στο 20' όταν ο Σαϊντ βρέθηκε μόνος στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ όμως το σουτ του κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της αντιπάλου του. Παρόλα αυτά προηγήθηκε στο σκορ με ένα πέναλτι "τραβηγμένο από τα μαλλιά". Ο Σαϊντ βρέθηκε στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, με τον Στίκα να σπεύδει να τον μαρκάρει και τον παίκτη των Σερρών να πέφτει στο εδαφος. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κανίς και έκανε το 0-1.

Το ίδιο περίπου σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να γίνουν απειλητικές δίχως όμως να το καταφέρνουν. Οι Σερραίοι βέβαια βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα και πάλι από τα ένδεκα βήματα αυτή τη φορά δικαια αφού ο Μαραγκός ανέτρεψε από πσω τον Σαϊντ. Το πέναλτι εκτέλεσε ο παίκτης που το κέρδισε με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει και τον Κανίς που κινήθηκε από γρήγορη προς την μπαλα από κοντά να την στέλνει στα δίχτυα.

Το παιχνίδι μετά το 0-2 ατόνισε με τον Πανσερραϊκό σε μια αντεπίθεση να πετυχαίνει και τρίτο γκολ με τον νεοεισαλθέντα νεαρό Μασκανάκη που απέφυγε και τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο.

Το γκολ της τιμής για τη ΒΕΡΟΙΑ ήρθε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού επισης με πέναλτι που κέρδισε (ανατροπή) ο Κατσούκης και εκτέλεσε ο Φασίδης.

Με λάθη η διαιτησία του κ. Καλαϊτζή που έδωσε πολύ εύκολα το πρώτο πέναλτι σε βάρος της Βέροιας. Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα οι υποδείξεις των βοηθών του Μαλανδρά (Χαλκιδική), Δέλλινο (Πέλλα).

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Ντουμάνης, Μπουκουβάλας, Στίκας, Μαραγκός (69' Κατσούκης), Μασούρας (80' Μουχάλης), Μπλέτσας, Ορφανίδης (80' Ισαακίδης), Φασίδης, Μπελεβούνης (46' Μπουόλι), Ιωάννου (57' Περδίκης).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γιαννίκογλου, Καρασλίδης, Παντεκίδης, Ζέρης, Πεταυράκης, Σιόντης (84' Μασκανάκης), Θυμάνης, Μούργος (84' Γιανναράκης), Στίνα (63' Σοφιανός), Κανίς (84' Ανάκογλου), Σαϊντ (71' Κατσαντώνης).

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΠΑΟΚ Β'     16

2. ΛΑΡΙΣΑ       15

3. ΚΑΡΔΙΤΣΑ  15

4. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ    13

5. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ     11

6. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ         10

7. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β.          9

8. ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.          9

9. ΔΙΑΓΟΡΑΣ  9

10. ΗΡΑΚΛΗΣ            8

11. ΒΕΡΟΙΑ     7

12. ΑΠΟΛΛΩΝ Π.       6

13. ΑΡΙΔΑΙΑ   6

14. ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ        6

15. ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.        0


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής