breaking news Νέο

Πρωτάθλημα παγκορασίδων : Ποσειδώνας Βέροιας 2 - Αίολος Κατερίνης 3-2, Ποσειδώνας Βέροιας 1 - Άτλας Κιλκίς 3-0

  • Πρωτάθλημα παγκορασίδων : Ποσειδώνας Βέροιας 2  - Αίολος Κατερίνης 3-2, Ποσειδώνας Βέροιας 1 - Άτλας Κιλκίς 3-0
  • Πρωτάθλημα παγκορασίδων : Ποσειδώνας Βέροιας 2  - Αίολος Κατερίνης 3-2, Ποσειδώνας Βέροιας 1 - Άτλας Κιλκίς 3-0

Με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες ξεκίνησαν οι δύο ομάδες παγκορασίδων του Ποσειδώνα, κερδίζοντας μέσα στη Βέροια τις ομάδες της Κατερίνης και του Κιλκίς.

Ο Ποσειδώνας 1 τον Άτλα Κιλκίς με 3-0 σετ (25-11,25-9 ,25-17) και ο Ποσειδώνας 2 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με ανατροπή τον Αίολο Κατερίνης με 3-2 σετ (21-25,21-25,25-13,25-13,15-10).

Στο πρώτο παιχνίδι με τον Άτλαντα Κιλκίς οι αθλήτριες του Ποσειδώνα δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα του Κιλκίς να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο και κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ.

Σύνθεση (Τσανασίδου Κική) Ιντζεβίδου Ζωή, Δήμου Ελένη, Δήμου Σοφία, Μαργαριτοπούλου Κατερίνα, Καρούσου Ευγενία, Πάντσιου Αλίκη.

Το δεύτερο παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη, με τον Ποσειδώνα να κάνει την ολική ανατροπή, από 2-0 σε 3-2 και οι αθλήτριες του να πανηγυρίσουν έξαλλα στο τέλος του παιχνιδιού.

Σύνθεση (Λουκάς Στέργιος) Ιωακειμίδου Ελισάβετ, Γιουβανούλη Δήμητρα, Τσακιρίδου Ευδοξία, Μπασιά Μαριαλένα, Θεοδωρακοπούλου Άννα, Αϊδινίδου Έλενα, Γκαϊτατζή Μαρία, Μίτσιου Πασχαλίνα, Πελαλίδου Μαριάννα


Πρωτάθλημα παγκορασίδων : Ποσειδώνας Βέροιας 2 - Αίολος Κατερίνης 3-2, Ποσειδώνας Βέροιας

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής