breaking news Νέο

Επίσκεψη του Ποιμενάρχου μας στην έκθεση παιδικού χριστιανικού βιβλίου της Μητροπόλεως μας

  • Επίσκεψη του Ποιμενάρχου μας στην έκθεση παιδικού χριστιανικού βιβλίου της Μητροπόλεως μας
  • Επίσκεψη του Ποιμενάρχου μας στην έκθεση παιδικού χριστιανικού βιβλίου της Μητροπόλεως μας

Στο πλαίσιο του εορτασμού της μεγάλης εορτής των Χριστουγέννων η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας πραγματοποιεί έκθεση παιδικού χριστιανικού βιβλίου στους χώρους του Παυλείου Πολιτιστικού Κέντρου στη Βέροια.

 

Την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφτηκε την έκθεση, μίλησε στα παιδιά του 12ου Δημοτικού Σχολείου Βεροίας, που έτυχε εκείνη την ώρα να επισκέπτονται την έκθεση, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τους διοργανωτές. 

 

Σκοπός της εν λόγω προσπάθειας είναι να παρουσιασθούν ειδικές εκδόσεις με σύγχρονες παιδικές προδιαγραφές που μπορούν να προσεγγίσουν τις ευαίσθητες παιδικές ηλικίες και να μεταδώσουν με εύληπτο τρόπο τις αλήθειες της πίστης μας. 

 

Παράλληλα, δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με τον θαυμαστό κόσμο των βιβλίων που στην εποχή μας βάλλεται από την εύκολη και ανεξέλεγκτη πρόσβαση σε άπειρες και συχνά ακατάλληλες πληροφορίες του διαδικτύου.

 

Η περίοδος που λειτουργεί η έκθεση είναι η πλέον κατάλληλη για να προτείνουμε στα παιδιά να αξιοποιήσουν τις επικείμενες εορτές των Χριστουγέννων συντροφιά με ένα βιβλίο.

 

Υπεύθυνος και συντονιστής της έκθεσης είναι ο Πρωτοπρ. Νεκτάριος Σαββίδης, υπεύθυνος του Γραφείου Εξωτερικής Ιεραποστολής της Ιεράς Μητροπόλεως μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής