breaking news Νέο

Πήρε υποσχέσεις από την... αόρατη διοίκηση!!

Πήρε υποσχέσεις από την... αόρατη διοίκηση!!

Πληγωμένη όχι τόσο από την ήττα της περασμένης Κυριακής, όσο από αυτά που συμβαίνουν γύρωτης και με την ψυχολογία στο ναδίρ, προετοιμάζεται η ΒΕΡΟΙΑ για το επομενο παιχνίδι πρωταθλήματος που είναι εκτός έδρας με την Παναχαϊκή.

***

Ένα παιχνίδι, που έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολο καθώς η αντίπαλος παρουσιάζεται ιδιαίτερα δυνατή και έχει στόχο την επάνοδο της στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, την Super League, το κάνουν όμως δυσκολώτερο τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει και που ναι μεν την ταλαιπωρούν από το ξεκίνημα της φετινής χρονιας όμως βγήκαν στην επιφάνεια μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Εργοτέλη.

***

Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή ξεκίνησε ουσιαστικά την Τρίτη, όμως ελάχιστα φαίνεται να απασχολεί τους φιλάθλους της, όσους φυσικά έχουν ακόμη απομείνει.

Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως είναι αν η ομάδα καταφέρει να λειτουργήσει και να βγάλει την χρονιά με αξιοπρέπεια αφού όλοι συμφωνούν ότι η ΒΕΡΟΙΑ μπορεί φέτος να πετύχει τον στόχο της, αρκεί να μην αντιμετωπίσει εξωαγωνιστικά προβληματα και τα οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να αποφύγει μέχρι σήμερα.

Και τα εξωαγωνιστικά προβλήματα που αντιμετώπισε όπως ήταν φυσικό επηρέασαν και την εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο.

***

Η ΒΕΡΟΙΑ λοιπόν όπως ήδη αναφέραμε ξεκίνησε την εβδομαδιάτικη προετοιμασία της για τον εκτός έδρας αγώνα της με την Παναχαϊκή την περασμένη Τρίτη. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν την ολοκληρώσει αφού ο προπονητής της ο Απόστολος Χαραλαμπίδης, στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τον Γιώργο Κικερίδη, αποχωρώντας και αυτός από την ομάδα.

***

Βέβαια πληροφορηθήκαμε μέσω διαρροών, αφου σε μια εποχή πλήρους απαξίωσής της, θα ηταν νομίζουμε ουτοπικό να μιλήσουμε για γραφείο τύπου που θα είχε την υποχρέωση να ενημερώνει επισημα τους φιλάθλους για όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ, οτι η διοίκησή της έδωσε υποσχέσεις στον προπονητή και αυτός πείστηκε και συνεχίζει κανονικά στην ομάδα.

***

Όμως για ποιά διοίκηση μιλάμε; Αυτήν που δεν υπάρχει; Αυτή που μέλος της έχει να φανεί στα γραφεία της ΠΑΕ εδώ και οκτώ περίπου μηνες ή αυτή που δεν θεώρησε απαραίτητο ούε στην κοπή της βασιλοπιτας της ομάδας να παραβρεθεί;


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής