breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Σοκ στη Γαλλία: 88χρονος ασθενής πήγε στα επείγοντα με οβίδα στον πρωκτό – Εκκενώθηκε το νοσοκομείο υπό τον φόβο έκρηξης

Απίστευτο και όμως… γαλλικό. Την εκκένωση ενός ολόκληρου νοσοκομείου προκάλεσε 88χρονος ασθενής στην Τουλόν της Γαλλίας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν πήγε στα επείγοντα με ένα… βλήμα στο ορθό του.

Σύμφωνα με την Var-Matin, την οποία επικαλούνται το γαλλικό BFMTV, η γαλλική Le Point αλλά και η New York Post, ο 88χρονος ασθενής επισκέφθηκε το νοσοκομείο για να αφαιρεθεί το εκρηκτικό αντίκα – αλλά αντ’ αυτού προκάλεσε «φόβο για βόμβα» και τη μερική εκκένωση του νοσοκομείου.

«Από τις 9 μ.μ. έως τις 11:30 μ.μ. το βράδυ του Σαββάτου συνέβη ένα επείγον περιστατικό που απαίτησε την παρέμβαση πυροτεχνουργών, την εκκένωση των επειγόντων περιστατικών ενηλίκων και παιδιών καθώς και την εκτροπή των εισερχόμενων επειγόντων περιστατικών», δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Ο ηλικιωμένος ισχυρίστηκε ότι επρόκειτο για ένα βλήμα πυροβολικού του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου το οποίο είχε βρει στο σπίτι του αδελφού του και δεν ήταν ενεργό.

Ωστόσο, το προσωπικό του νοσοκομείου φοβήθηκε και σήμανε συναγερμό καλώντας πυροτεχνουργούς και εκκενώνοντας τμήματα προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος να μην ισχύουν οι ισχυρισμοί του 88χρονου και το βλήμα να είναι ενεργό, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Οι πυροτεχνουργοί που βρέθηκαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι υπήρχε μικρή πιθανότητα το βλήμα να εκραγεί μέσα στον άνδρα.

«Μας καθησύχασαν λέγοντάς μας ότι επρόκειτο για συλλεκτικό αντικείμενο από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, που χρησιμοποιούσε ο γαλλικός στρατός», ανέφερε το νοσοκομείο.

Οι εμβρόντητοι γιατροί άρχισαν στη συνέχεια τη διαδικασία προσπάθειας αφαίρεσης του αντικειμένου – το οποίο είχε μήκος σχεδόν 8 ίντσες και πλάτος πάνω από 2 ίντσες – από το ορθό του άνδρα.

*****

  • Τύχη «βουνό» για 2χρονο μπόμπιρα στην Ουγκάντα: Τον κατάπιε ιπποπόταμος αλλά τον έφτυσε ζωντανό

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό, με πρωταγωνιστή ένα μικρό αγοράκι, συνέβη προ ημερών στην Ουγκάντα. Ο μπόμπιρας στάθηκε πραγματικά τυχερός καθώς γλίτωσε από θαύμα όταν βρέθηκε μέσα στο στόμα ενός ιπποπόταμου. Τότε ένας αγρότης της περιοχής, ως «από μηχανής θεός», επενέβη άμεσα και… υποχρέωσε το ζώο να φτύσει ζωντανό το παιδάκι. Το περιστατικό συνέβη σε λίμνη, όπου ο μικρός Paul Iga έπαιζε στην όχθη δίπλα στο σπίτι του. Ένας ιπποπόταμος εμφανίστηκε ξαφνικά από τα νερά και άρπαξε στο στόμα του το αγοράκι. Το τεράστιο θηλαστικό άνοιξε το στόμα του και κατάπιε τον μικρό Paul από το κεφάλι μέχρι τη μέση, χωρίς ωστόσο να τον δαγκώσει. Εκείνη την στιγμή ένας χωρικός που βρισκόταν κοντά στο σημείο, αντιλήφθηκε το περιστατικό και άρχισε να πετάει πέτρες στον ιπποπόταμο προκειμένου να αφήσει το παιδί. Το ζώο φαίνεται να τρόμαξε και απελευθέρωσε τον Paul. Ο ιπποπόταμος εξαφανίστηκε στα νερά της λίμνης και το δίχρονο αγόρι μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, με ελαφριά τραύματα. Εκεί του έκαναν αντιλυσσικό εμβόλιο και στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του.

*****

  • Ληστής για κλάματα. Έκλεψε αυτοκίνητο, τον πήρε ο ύπνος και τον… ξύπνησε η αστυνομία

Ένα τραγελαφικό περιστατικό με αποτυχημένη κλοπή οχήματος σημειώθηκε προ ημερών στην Ιεράπετρα Κρήτης. Στο επίκεντρο βρίσκεται ιδιοκτήτης επιχείρησης ξυλείας της περιοχής που πρόσφατα καταστράφηκε ολοσχερώς από εμπρησμό και πλέον έγινε θύμα και νέας επίθεσης από άτομα που ενδεχομένως είχαν εμπλοκή και στο προηγούμενο περιστατικό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το radiolasithi.gr, δύο άτομα έκλεψαν αγροτικό αυτοκίνητο το οποίο ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μόλις είχε αγοράσει.  Οι δύο δράστες κινήθηκαν προς την κοινότητα της Επισκοπής όπου τράκαραν με σταματημένα οχήματα και στη συνέχεια επέστρεψαν προς την πόλη της Ιεράπετρας. Η συνέχεια δόθηκε την επομένη όταν το κλεμμένο αγροτικό εντοπίστηκε στη μέση του κεντρικού επαρχιακού δικτύου Επισκοπής-Ιεράπετρας με τον οδηγό να κοιμάται και το όχημα να έχει ένα σκασμένο λάστιχο. Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης. Όπως φαίνεται και οι δύο εμπλεκόμενοι είναι γνωστοί στις αρχές τόσο για χρήση ναρκωτικών αλλά και για περιστατικά κλοπών. Ο οδηγός φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ουσιών και για αυτό κατέληξε να κοιμάται, ενώ ο δεύτερος δράστης είχε διαφύγει όταν το κλεμμένο αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του.

*****

  • Πάπια… εξ ουρανού προκάλεσε τροχαίο ατύχημα

Ένα ιδιαίτερο τροχαίο, συνέβη τη Δευτέρα στην Κρήτη, με πρωταγωνίστρια μια... πάπια.  Η οδηγός του οχήματος στα Χανιά, είδε μία πάπια να της έρχεται ουρανοκατέβατη στην παλιά Εθνική οδό Χανιά-Πλατανιάς στο ύψος των Απτέρων και να της σπάει το παρμπρίζ. Η σύγκρουση ήταν δυνατή με αποτέλεσμα να σπάσει το παρμπρίζ χωρίς όμως να τραυματιστεί η οδηγός, που διατήρησε την  ψυχραιμία της και δεν έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προκαλώντας κάποιο σοβαρότερο ατύχημα. Όσον αφορά το ογκώδες πουλί που έβαλε σε "ντιμπέιτ" για το αν είναι πάπια ή χήνα, δεν υπέστη κάποιο σοβαρό τραυματισμό, ενώ αμέσως μετά τη σύγκρουση πήγε σε μια κοντινή αυλή.


Τύχη «βουνό» για 2χρονο μπόμπιρα στην Ουγκάντα: Τον κατάπιε ιπποπόταμος αλλά τον έφτυσε ζω
Ληστής για κλάματα. Έκλεψε αυτοκίνητο, τον πήρε ο ύπνος και τον… ξύπνησε η αστυνομία
Πάπια… εξ ουρανού προκάλεσε τροχαίο ατύχημα

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής