breaking news Νέο

Πλήθος πιστών στην εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Νάουσα. Χειροθεσία Αναγνώστου και βραβεύσεις φοιτητών από το Ίδρυμα «Μητροπολιτικόν Κέντρον Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ»

  • Πλήθος πιστών στην εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Νάουσα. Χειροθεσία Αναγνώστου και βραβεύσεις φοιτητών από το Ίδρυμα «Μητροπολιτικόν Κέντρον Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ»
  • Πλήθος πιστών στην εορτή της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου στη Νάουσα. Χειροθεσία Αναγνώστου και βραβεύσεις φοιτητών από το Ίδρυμα «Μητροπολιτικόν Κέντρον Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ»

Τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων λειτούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο στον κατάμεστο Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης, όπου θησαυρίζεται η Θαυματουργός Ιερά Εικόνα της Παναγίας «Παντανάσσης», με την ευκαιρία της εορτής της Συνάξεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

 

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων χειροθέτησε Αναγνώστη τον κ. Αντώνιο Τάσιο, ο οποίος διακονεί στην ενορία. 

 

Προ της απολύσεως, το Ίδρυμα «Μητροπολιτικόν Κέντρον Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ», του οποίου πρόεδρος τυγχάνει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων, απένειμε το χρυσό μετάλλιο της «Παντανάσσης» και υποτροφίες σε πρωτοετείς νεοεισαχθέντες φοιτητές της πόλεως.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευχήθηκε πατρικώς σε όλους τους φοιτητές που βραβεύτηκαν, συνεχάρη το συμβούλιο του Ιδρύματος και τον προϊστάμενο του ως άνω Ιερού Ναού, Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως μας και Αρχιερατικό Επίτροπο Ειρηνουπόλεως Αρχιμ. Αρσένιο Χαλδαιόπουλο και τους συνεργάτες του για την σπουδαία δράση της τοπικής Εκκλησίας και το έργο που επιτελείται στην ενορία.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής