breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από αύριο έως και την 1 Ιανουαρίου 2023

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από αύριο έως και την 1 Ιανουαρίου 2023

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας την Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας θα τελέσει Εσπερινή Θεία Λειτουργία προς τιμήν της Αγίας ενδόξου μάρτυρος Ανυσίας. Στη Θεία Λειτουργία θα συμμετάσχουν οι χειροθετημένοι Αναγνώστες της Ιεράς Μητροπόλεως μας, ενώ στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Η Γέννηση του Χριστού και η αναγέννηση του ανθρώπου» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ» στη Βέροια θα παραστεί και θα χαιρετίσει τη Σύναξη Κατηχητών και Κυκλαρχών της Ιεράς Μητροπόλεως μας με θέμα «Ευαίσθητες περιπτώσεις στην κατήχηση και η αντιμετώπιση τους».

 

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. θα δεχθεί Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και ευχές στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας (Μητροπόλεως 30).

 

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 11:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό με την ευκαιρία της εισόδου του νέου έτους και θα ευλογήσει την καθιερωμένη βασιλόπιτα. 

 

Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει Δοξολογία για το νέο έτος.  

 

Την Κυριακή 1 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά ομιλιών «Αγιολογία και ζωή» με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ, μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής