breaking news Νέο

Επισκέψεις και Προσφορές Αγάπης από Τοπικούς Φορείς και Υπηρεσίες του Ν. Ημαθίας στο Γηροκομείο Βέροιας

  • Επισκέψεις και Προσφορές Αγάπης από Τοπικούς Φορείς και Υπηρεσίες του Ν. Ημαθίας στο Γηροκομείο Βέροιας
  • Επισκέψεις και Προσφορές Αγάπης από Τοπικούς Φορείς και Υπηρεσίες του Ν. Ημαθίας στο Γηροκομείο Βέροιας

Τα Δ.Σ. της Μ.Φ.Η.ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ, του ΑΔΕΛΦΑΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ και οι Τρόφιμοι του Γηροκομείου Βέροιας ευχαριστούν θερμά για τις επισκέψεις τους στο Γηροκομείο Βέροιας, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της έλευσης του νέου έτους 2023, τηρώντας όλα τα περιοριστικά μέτρα αποφυγής διασποράς του Covid19 εντός του χώρου του Γηροκομείου Βέροιας :

-Το Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού «ΣΜΥΡΝΗ», Υποστράτηγο κ.Πάρη Καπραβέλο, για την ευγενική προσφορά ενός πλήρους γεύματος στους Ηλικιωμένους και το Προσωπικό του Γηροκομείου Βέροιας, για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

-Τον Αστυνομικό Δ/ντή της Αστυνομικής Δ/νσης Ημαθίας, Ταξίαρχο κ. Γιώργο Αδαμίδη, για τη δωρεά επιταγής σημαντικού χρηματικού ποσού,

 καθώς επίσης και την εκπρόσωπο της Αστυνομικού Υποδιευθυντή κ. Σοφίας Γαϊτανίδου, Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Β.Ελλάδος, για τη δωρεά επιταγής χρηματικού ποσού.

Οι δωρεές των χρηματικών επιταγών παραδόθηκαν στην Πρόεδρο του Δ.Σ της Μ.Φ.Η.ΣΩΣΣΙΔΕΙΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ .κ. Μαρία Κάτσιου, για την κάλυψη σημαντικών  αναγκών του Γηροκομείου Βέροιας.

-Το Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, για την ευγενική προσφορά μεγάλης ποσότητας κρέατος, για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

-Τα Σωματεία Πωλητών Λαϊκών Αγορών Επαγγελματιών και Παραγωγών Ν. Ημαθίας, για την ευγενική προσφορά αξιόλογης  ποσότητας λαχανικών, φρούτων, ζαρζαβατικών, ξηρών καρπών, οσπρίων, μελιού, κρασιού και γλυκισμάτων, για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

-Το Μουσικό Σχολείο Βέροιας και τη Φιλαρμονική του Δήμου Βέροιας, για την  απόδοση χριστουγεννιάτικων καλάντων στους Ηλικιωμένους του Γηροκομείου Βέροιας.

-Τους Γονείς και Μαθητές της ΣΤ2 Τάξης του 9ο Δημοτικού Σχολείου Βέροιας και το συνοδό Εκπαιδευτικό κ. Γεώργιο Μπατσαρά, για την προσφορά ειδών διατροφής, για τις ανάγκες του Γηροκομείου Βέροιας.

-Το Σύνδεσμο Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Βέροιας και τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Χερίδη, για την ευγενική προσφορά  τροφίμων στο Γηροκομείο Βέροιας, για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.

                                             Εκ της Δ/νσεως του Γηροκομείου Βέροιας


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής