breaking news Νέο

«ΓιορτάΖΟΥΜΕ ξανά όλοι ΜΑΖΙ» : Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Η.Π. Νάουσας

  • «ΓιορτάΖΟΥΜΕ ξανά όλοι ΜΑΖΙ» : Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Η.Π. Νάουσας
  • «ΓιορτάΖΟΥΜΕ ξανά όλοι ΜΑΖΙ» : Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Η.Π. Νάουσας

Ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας κατά τη φετινή περίοδο των Χριστουγέννων πρόκειται να διοργανώσει πολιτιστικές εκδηλώσεις και δράσεις σε όλες τις Δημοτικές του Ενότητες την περίοδο του Δεκεμβρίου σε συνεργασία με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του Δήμου. Μετά από δύο χρόνια περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, την φετινή χρονιά «ΓιορτάΖΟΥΜΕ ξανά όλοι ΜΑΖΙ»! Οι δράσεις απευθύνονται σε δημότες, επισκέπτες και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Τα Χριστούγεννα ανήκουν στα παιδιά, αλλά και σε όλους όσοι αισθάνονται έτσι! Γι’ αυτό, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, μια σειρά από καινοτόμες και ποιοτικές δράσεις για μικρούς και μεγάλους, θα πραγματοποιηθούν στους χώρους πολιτισμού αλλά και σε σημεία της πόλης, προσφέροντας χαρά και σκορπίζοντας όμορφα παιδικά χαμόγελα. Ο Δήμος Νάουσας έχει φορέσει το γιορτινό του χαμόγελο και μετατρέπει τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε ημέρες χαράς και αισιοδοξίας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής : 

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου

- Τ.Κ. Μονοσπίτων, ώρα 18:00. Προβολή παιδικής Χριστουγεννιάτικης ταινίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγία Μαύρα» Μονοσπίτων στην αίθουσα του συλλόγου.

 

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου

- Πλακόστρωτο Δημοτικού Πάρκου, ώρα 20:00. Εορταστικό πάρτι του Δημοτικού Ωδείου Νάουσας «Εστία Μουσών». Προβολή της φετινής Χριστουγεννιάτικης συναυλίας, συμμετοχή της Φιλαρμονικής Εταιρείας Νάουσας για μικρούς και μεγάλους σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων του ΔΩΝ (ζεστό κρασί, εδέσματα, καρτσιούνος κλπ.)

- Πλατεία Τ.Κ. Κοπανού, ώρα 13:00: Το παραδοσιακό έθιμο του «Γαβουρμά» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κοπανού «Μίεζα».

 

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου

-  Κέντρο πόλης Νάουσας, ώρα 18:00: Παραδοσιακά κάλαντα Πρωτοχρονιάς στην αγορά της Νάουσας από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας

-  Δημοτικό Θέατρο «Μ. Θεοδωράκης», ώρα 18:00: Παιδική Παράσταση «Ανεμοσκορπίσματα». Η παρέα των ξωτικών έρχεται να μας παρουσιάσει μια ξεκαρδιστική παράσταση γεμάτη ομαδικά παιχνίδια, μουσικοκινητικούς  διαγωνισμούς και πολύ χορό.

-   Οδός Χατζηγρηγοριάδη, 20:00:: «Αποχαιρετούμε τον χρόνο... Γλεντώντας», υπαίθρια μουσική εκδήλωση από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας στην είσοδο του κτιρίου του Συλλόγου.

 

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου

- Η Φιλαρμονική Εταιρεία Νάουσας στους δρόμους της πόλης με κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

-  Πλατεία Καρατάσου, ώρα 11:00. Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο Άγιος Βασίλης προσγειώνεται με το έλκηθρό του στη Νάουσα. Έρχεται να μας ευχηθεί καλή χρονιά και να φωτογραφηθεί με τους μικρούς μας φίλους.

 

Κυριακή 1 Ιανουαρίου

-  Τ.Κ. Ροδοχωρίου, ώρα 11:00: Αναβίωση του παραδοσιακού εθίμου των Μωμόγερων από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ροδοχωρίου «Οι Κομνηνοί».

 

Τρίτη 3 Ιανουαρίου

-  Κέντρο πόλης Νάουσας, ώρα 18:00: Αναβίωση του εθιμικού δρώμενου των Μωμόγερων από την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας

 

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου

-  - Τ.Κ. Μονοσπίτων, ώρα 18:00. Προβολή παιδικής Χριστουγεννιάτικης ταινίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αγία Μαύρα» Μονοσπίτων στην αίθουσα του συλλόγου.

 

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

-  Δημοτικό Θέατρο «Μ. Θεοδωράκης», ώρα 20:00: Παράσταση χορού από τον Όμιλο «Γενίτσαροι και Μπούλες».

 

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου

Ο αγιασμός των υδάτων στην πόλη της Νάουσας, τις Τοπικές Κοινότητες και στο Άλσος Αγίου Νικολάου. Συμμετέχει ο Ιππικός Σύλλογος «Ο Πήγασος».

 

Η είσοδος στις δράσεις του Δήμου Η.Π. Νάουσας είναι ελεύθερη. Αναλυτικά δελτία τύπου για τις εκδηλώσεις των φορέων και συλλόγων θα αποστέλλονται από τους ίδιους.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής