breaking news Νέο

Δισαρχιερατικός Εσπερινός και βραβεύσεις αριστούχων φοιτητών και μαθητών στην Αλεξάνδρεια

  • Δισαρχιερατικός Εσπερινός και βραβεύσεις αριστούχων φοιτητών και μαθητών στην Αλεξάνδρεια
  • Δισαρχιερατικός Εσπερινός και βραβεύσεις αριστούχων φοιτητών και μαθητών στην Αλεξάνδρεια

Την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου το απόγευμα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξανδρείας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση απονομής χρηματικών βραβείων και επαίνων σε αριστούχους φοιτητές, σε μαθητές που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση καθώς και σε αριστούχους μαθητές των τριών τάξεων του Λυκείου. 

 

Της εκδήλωσης προηγήθηκε Δισαρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Περιστερίου κ. Γρηγορίου και με τη συμμετοχή του Ποιμενάρχου μας, Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος.

 

Στο τέλος του Εσπερινού ο Σεβ. Μητροπολίτης Περιστερίου κ. Γρηγόριος ευχήθηκε στους φοιτητές και μαθητές και ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Βεροίας για τη σχετική πρόσκληση. Παράλληλα έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αγάπη και το ενδιαφέρον που έτρεφε και τρέφει ο Σεβ. Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων για τη νεότητα, με απτό παράδειγμα τη δημιουργία της «Χριστιανικής Καταφυγής Νέων» στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, όπου υπηρετούσε ως Πρωτοσύγκελλος και προϊστάμενος του Προσκυνηματικού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

 

Την εκδήλωση επιμελήθηκε και παρουσίασε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλεξανδρείας Αρχιμ. Διονύσιος Ανθόπουλος.

 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευχήθηκε πατρικώς σε όλους τους φοιτητές και μαθητές που βραβεύτηκαν και εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριο, ο οποίος λάμπρυνε με την παρουσία του την καθιερωμένη εκδήλωση.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής