breaking news Νέο

Ένα παραμύθι για τα παιδιά της Μ.Α.μ.Α

  • Ένα παραμύθι για τα παιδιά της Μ.Α.μ.Α
  • Ένα παραμύθι για τα παιδιά της Μ.Α.μ.Α
  • Ένα παραμύθι για τα παιδιά της Μ.Α.μ.Α
  • Ένα παραμύθι για τα παιδιά της Μ.Α.μ.Α
  • Ένα παραμύθι για τα παιδιά της Μ.Α.μ.Α
  • Ένα παραμύθι για τα παιδιά της Μ.Α.μ.Α

Ο σύλλογός μας συνεχίζει να έχει ευχάριστες εκπλήξεις από φίλους και υποστηρικτές του έργου μας.

Σήμερα το πρωί είχαμε μία ‘οικογενειακή συνάντηση’ στο σπίτι της Μ.Α.μ.Α. Υποδεχτήκαμε τον αγαπημένο φίλο, συντοπίτη μας ηθοποιό και πρεσβευτή του οράματος της Μ.Α.μ.Α, Γιώργο Καραμίχο. Στην όμορφη αυτή συνάντηση παρούσες ήταν η πρόεδρος του συλλόγου Μ.Α.μ.Α, Ελένη Στεφανάκη, η Καλλιόπη Μέλλιου, μέλος του ΔΣ, η Ειρήνη Αναγνώστου-Κελεπούρη, σχολική ψυχολόγος, εθελόντρια και ιδρυτικό μέλος της Μ.Α.μ.Α, η φίλη εθελόντριά μας εικαστικός, Κατερίνα Αναστασίου και ο Δημήτρης Κελεπούρης, φίλος και δημοσιογράφος. Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν τους μελλοντικούς στόχους του συλλόγου μας και την εξεύρεση τρόπων πραγματοποίησης.

Η έκπληξη που μας επιφύλασσαν οι αγαπημένοι μας φίλοι ήταν υπέροχη και μας γέμισε συγκίνηση! Τα παιδιά μας θα αποκτήσουν το δικό τους παραμύθι το οποίο θα είναι αφιερωμένο σε όλα τα άτομα του φάσματος χάρη στην ευγενική χειρονομία της κυρίας Ειρήνης Αναγνώστου (συγγραφέας του παραμυθιού), του Γιώργου Καραμίχου (υπεύθυνο επιμέλειας ),της Κατερίνας Αναστασίου (υπεύθυνη εικονογράφησης) και της Μαρίας Παρίκου, (διευθύντρια ION publishing εκδότρια ).Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα! Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας το παραμύθι στην ολοκληρωμένη του μορφή.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς ,μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ1, θα πραγματοποιηθεί ένα εορταστικό επεισόδιο του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού ‘Πες τη λέξη’ με παρουσιαστή το Γιώργο Καραμίχο και καλεσμένους διάσημους φίλους της Μ.Α.μ.Α, οι οποίοι συμμετέχουν για καλό σκοπό Τα κέρδη θα δοθούν στο σύλλογό μας για τους σκοπούς και τις δράσεις μας. Μείνετε συντονισμένοι 31 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην ΕΡΤ1!

Ευχαριστούμε τους αγαπημένους μας φίλους για το όμορφο δώρο που κάνουν στα παιδιά μας! Η ανιδιοτελής προσφορά τους είναι συγκινητική.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ της Μ.Α.μ.Α


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής