breaking news Νέο

Βασιλόπιτα αισιοδοξίας από τον «Εμπορικό» της Νάουσας!

Βασιλόπιτα αισιοδοξίας από τον «Εμπορικό» της Νάουσας!

Ευχές το 2018 να είναι καλύτερο από τις προηγούμενες χρονιές, που… ρήμαξαν, όπως χαρακτηριστικά είπε, τους εμπόρους, έδωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Νάουσας  Άγγελος Κάλλης, στην κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου, το βράδυ της Τετάρτης 24ης Ιανουαρίου. «Με σύμμαχο τη νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου, ευελπιστούμε ότι τα πράγμα θα αλλάξουν, προς όφελος της αγοράς», είπε ο πρόεδρος, ζητώντας από τα μέλη του να καταθέτουν σκέψεις, ιδέες και προβληματισμούς στη διοίκηση. 

Ευχές για δημιουργική χρονιά, από τη θέση του επαγγελματία, εξέφρασε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ζητώντας ομόνοια και συναδελφοσύνη και  υπενθυμίζοντας την υπόσχεση του Γιώργου Μπίκα, να ανοίξει γραφεία το Επιμελητήριο σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια. «Θα είμαι στο πλευρό της αγοράς, όχι μόνο της Νάουσας, αλλά όλης της Ημαθίας», είπε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης. 

Χαρμόσυνα τα νέα για την αγορά δια στόματος δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη, ο οποίος εξήγγειλε τη στήριξη της τοπικής αγοράς, μέσω του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, ύψους 3,5 εκ. ευρώ, που χρηματοδοτεί η ΠΚΜ. Το σχέδιο θα χρηματοδοτήσει καινοτόμες δράσεις στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας για άμεση ενίσχυση επιχειρήσεων με 50% της επένδυσης, επιδότηση ανέργων, αλλά και δημιουργία συμφώνου ποιότητας, ώστε να αναδειχθεί σε επίπεδο τουρισμού η περιοχή.

Και από εμάς ευχές το 2018 να είναι καλύτερο για την αγορά και τους επαγγελματίες της Ημαθίας, που έχουν όντως… ρημαχθεί από φορολογικά και ασφαλιστικά χαράτσια των μνημονίων, κάνοντας έκκληση στους Ημαθιώτες να ψωνίσουν από τα τοπικά καταστήματα, εκεί όπου τα χρήματα…πιάνουν τόπο στον τόπο τους!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής