breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • 73χρονος πληρώνει 350€ τον μήνα για να μένει σε αεροπλάνο της Ολυμπιακής

Το αεροπλάνο της Ολυμπιακής που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά της σορού του ιδιοκτήτη της, Αριστοτέλη Ωνάση αποτελεί από το 1997… σπίτι για τον 73χρονο Μπρους Κάμπελ.

Το αεροσκάφος  βρίσκεται εγκατεστημένο σε μια δασώδη έκταση στις ΗΠΑ, ενώ ο Κάμπελ πλήρωσε περίπου 100.000 δολάρια για το αεροπλάνο και τη μεταφορά του και έχει δαπανήσει 15.000 δολάρια για να το κάνει σπίτι.

Τα μηνιαία έξοδά του ανέρχονται σε 370 δολάρια τον μήνα, καθώς δίνει 220 δολάρια τον μήνα σε φόρους για το ακίνητο και από 100 έως 250 δολάρια τον μήνα για το ρεύμα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ένα αυτοσχέδιο ντους, έναν νιπτήρα, ένα φορητό πλυντήριο, ψυγείο και ένα καρότσι σερβιρίσματος από ένα άλλο αεροπλάνο, το οποίο χρησιμοποιεί σαν ντουλάπι για τα τρόφιμά του.

Όπως αποκάλυψε  Φαίδων Καραϊωσηφίδης, αεροναυπηγός και εκδότης, για να πραγματοποιηθεί αυτό το εγχείρημα η άτρακτος του αεροσκάφους διαλύθηκε σε 3 κομμάτια και χρειάστηκε να φτιαχτεί δρόμος για να μεταφερθεί στη συγκεκριμένη τοποθεσία.

Ξέροντας όσο κανείς την ιστορία του θρυλικού αεροσκάφους, ο κ. Καραϊωσηφίδης ανέφερε ότι κατασκευάστηκε το 1969, υπηρέτησε στην Ολυμπιακή περίπου 25 χρόνια, αποσύρθηκε το 1992, πουλήθηκε σε αμερικανική εταιρεία το ’97 και ο συγκεκριμένος άνθρωπος, το αγόρασε από την Ολυμπιακή την ίδια χρονιά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ο συγκεκριμένος τύπος αεροσκάφους είναι η ιστορία των αερομεταφορών στην Ελλάδα. Είναι ένα κομμάτι από το οποίο ζήσαμε οι περισσότεροι».

******

  • Αυτό το χωριό το νοικιάζεις ολόκληρο με 6 ευρώ!

Αν σου λέγαμε πως με μόλις 6 ευρώ θα μπορούσες να νοικιάσεις ένα πανέμορφο και πολύ γραφικό ιταλικό μεσαιωνικό χωριό και να διανυκτερεύσεις εκεί, μάλλον θα πέρναγες για τρελούς και με το δίκιο σου. Παρόλα αυτά η εταιρεία που έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου τις κρατήσεις στο Πετριτόλι Ιταλίας φαίνεται να έχει άλλη άποψη. Το Πετριτόλι που λες είναι ένα πανέμορφο χωριό που βρίσκεται σε μια παρθένα περιοχή της Ιταλίας, με τα βουνά και τη θάλασσα να φτιάχνουν το ιδανικό σκηνικό για διακοπές.  «Το χωριό είναι ένας κρυμμένος θησαυρός, που δεν θυμίζει σε τίποτα τους τυπικούς τουριστικούς προορισμούς. Πηγαίνοντας εκεί νιώθεις ντόπιος στη στιγμή, με φιλόξενους οικοδεσπότες που είναι πραγματικά χαρούμενοι που σε υποδέχονται», γράφεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα του GroupAccommodation.com. Αν θες να προχωρήσεις σε κράτηση του χωριού και των 98 υπνοδωματίων που διαθέτει πρέπει να βγάλεις 6 ευρώ από το πορτοφόλι σου για κάθε βράδι αλλά και για κάθε άτομο που θα μείνει μαζί σου εκεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κρατήσεις πρέπει να ξεκινούν σίγουρα από τρεις και να φτάνουν έως και τις επτά διανυκτερεύσεις.

*****

  • 67χρονος στην Ουγκάντα έχει 102 παιδιά και πλέον δεν θέλει άλλο

Ενας αγρότης από την Ουγκάντα που έχει 102 παιδιά και 568 εγγόνια από 12 συζύγους αποφάσισε τελικά να σταματήσει να.. επεκτείνει την οικογένειά του.

Ο Musa Hasahya, 67 ετών, ζήτησε από τις συζύγους του να χρησιμοποιήσουν αντισύλληψη ώστε να έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν φαγητό για τα παιδιά τους.

«Το εισόδημά μου γίνεται όλο και χαμηλότερο με τα χρόνια λόγω του αυξανόμενου κόστους ζωής και η οικογένειά μου γίνεται όλο και μεγαλύτερη», δήλωσε και τον καταλαβαίνουμε απόλυτα.

«Παντρεύτηκα τη μια γυναίκα μετά την άλλη. Πώς μπορεί ένας άντρας να είναι ικανοποιημένος με μια γυναίκα;», αναρωτιέται.

Εδώ πάλι, το θέμα χωρά συζήτηση.

Ο κ. Hasahya και η οικογένειά του ζουν στη Λουσάκα της Ουγκάντα όπου η πολυγαμία είναι νόμιμη. Είπε ότι όλες οι γυναίκες του μένουν στο ίδιο σπίτι για να μπορεί να τις «ελέγχει», εμποδίζοντάς τις να ξεφύγουν με άλλους άντρες.

Η νεότερη σύζυγός του, Zulaika, μητέρα 11 παιδιών, δήλωσε: «Δεν κάνω άλλα παιδιά. Έχω δει την κακή οικονομική κατάσταση και τώρα παίρνω το αντισυλληπτικό χάπι».

Περίπου το ένα τρίτο των παιδιών του κ. Hasayha, ηλικίας μεταξύ έξι και 51 ετών, ζουν μαζί του στη φάρμα του. Το μεγαλύτερο παιδί του μάλιστα είναι 21 χρόνια μεγαλύτερο από τη μικρότερη σύζυγό του.


Αυτό το χωριό το νοικιάζεις ολόκληρο με 6 ευρώ!
67χρονος στην Ουγκάντα έχει 102 παιδιά και πλέον δεν θέλει άλλο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής