breaking news Νέο

"Η Βέροια μπροστά" : Το όνομα της παράταξης του υποψήφιου δημάρχου Βέροιας Φώτη Κουτσουπιά

Δημοσιοποιείται επίσημα πλέον η δημιουργία μιας νέας παράταξης με την ονομασία "Η Βέροια μπροστά". Έχει στόχο τη διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου Βέροιας, εκπροσωπεί ήδη μεγάλο μέρος των πολιτών και φιλοδοξεί να εκπροσωπήσει  την πλειοψηφία, πριν και μετά τις εκλογές.

Η εκπροσώπηση αυτή θα γίνει μέσω των υποψήφιων δημοτικών μας συμβούλων, των οποίων τα ονόματα  σταδιακά θα ανακοινώνονται.

Προχωράμε σ' αυτή την υποψηφιότητα απαλλαγμένοι από κάθε λογής παρωχημένες πρακτικές και ιδεοληψίες του παρελθόντος. " Η Βέροια μπροστά"  θέλει να οδηγήσει στην επόμενη μέρα την πόλη με διάθεση για ανανέωση, με οργάνωση και προγραμματισμό.

 

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ήδη ξεκινήσαμε, να ακούσουμε και να συνομιλήσουμε με κάθε μέλος της τοπικής  κοινωνίας από την πόλη και τα χωριά μας. Θα συνεχίσουμε τις προσωπικές συναντήσεις με κάθε δημότη που προβληματίζεται από τις υπάρχουσες συνθήκες και επιλογές στο Δήμο μας.

 

Το προσεχές διάστημα θα αναρτηθεί ηλεκτρονικά η επιστημονική επιτροπή και το πρόγραμμα της δημοτικής μας παράταξης. Είναι ευτύχημα το γεγονός ότι υπάρχει πληθώρα συμπολιτών που μοιράζεται την ελπίδα για αλλαγή, με εξαιρετικές προτάσεις. Κοινό όραμα είναι μία ικανή Δημοτική Αρχή που θα ανεβάσει τη Βέροια σε κάθε επίπεδο, αφού πρώτιστα ασχοληθεί με την επίλυση προβλημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας.

 

Σας ευχαριστώ, Φώτης Δ. Κουτσουπιάς

 

Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής