breaking news Νέο

Με επιτυχία η Ημερίδα Κατηχητών και Κυκλαρχών του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας της Μητροπόλεως μας

Με επιτυχία η Ημερίδα Κατηχητών και Κυκλαρχών του Γραφείου Ποιμαντικής Διακονίας της Μητροπόλεως μας

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου το απόγευμα στην αίθουσα «Ανδρόνικος» του Ξενοδοχείου ΑΙΓΕΣ στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα Κατηχητών και Κυκλαρχών της Ιεράς Μητροπόλεως μας με θέμα: «Ευαίσθητες περιπτώσεις στην κατήχηση και η αντιμετώπιση τους», την οποία διοργάνωσε το Γραφείο Ποιμαντικής Διακονίας. 

 

Στην αρχή ο Υπεύθυνος των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πρωτοπρ. Νεκτάριος Σαββίδης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και κάλεσε τον Ποιμενάρχη μας, Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, να απευθύνει τον πατρικό χαιρετισμό του και να κηρύξει την έναρξη της Ημερίδος. 

 

Πρώτος ομιλητής ήταν ο Πρωτοπρ. Στυλιανός Τσιπούρας, καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ., ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Γνωσιακή Νευροεπιστήμη και κατήχηση», ενώ δεύτερη ομιλήτρια ήταν η κ. Σταματία Καραγεωργίου – Πάπιστα, οικονομολόγος και συγγραφέας, η οποία ανέπτυξε το θέμα: «Η ιδιαιτερότητα της γυναικείας φύσης στην κατήχηση».

 

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος και ενημέρωση των Κατηχητών για τη «Φιλοξενία Δοβρά 2023», που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2023 στην φιλόξενη Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά για τα παιδιά και τους νέους της Μητροπόλεως μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής