breaking news Νέο

Πρώτη συνεδρίαση χθες για το 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

  • Πρώτη συνεδρίαση χθες για το 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας
  • Πρώτη συνεδρίαση χθες για το 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας
  • Πρώτη συνεδρίαση χθες για το 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας
  • Πρώτη συνεδρίαση χθες για το 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας
  • Πρώτη συνεδρίαση χθες για το 2023 του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας

Συνεδρίασε χθες το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας. Τυχερός και με δώρο στα «ψωμάκια» που μοιράστηκαν στους δημοτικούς συμβούλους ο Κώστας Βασιλειάδης, από την παράταξη της Γεωργίας Μπατσαρά. Ο Κώστας έλαβε από το συνονόματό του δήμαρχο μια εικόνα της Παναγίας.

 

Αναβολή προϋπολογισμού λόγω ΣτΕ

Την αναβολή της συζήτησης του προϋπολογισμού του δήμου Βέροιας αποφάσισε ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης, εξαιτίας της απόφασης του ΣτΕ για τις συνθέσεις της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας ζωής των ΟΤΑ. «Ο δήμος μας δεν έχει κάποιο πρόβλημα, αλλά θα προσαρμοστούμε στις αποφάσεις του ΣτΕ και θα προχωρήσουμε στις αντίστοιχες διαδικασίες εναρμόνισης των επιτροπών. Μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση, αλλά ο προϋπολογισμός του δήμου είναι ιδιαίτερα σημαντικός», είπε ο κ. Βοργιαζίδης.

 

Τα δώρα που δεν δωρίζονται!

Σε τοπική βιομηχανία κατασκευής παιδικών παιχνιδιών, η οποία δώρισε στα παιδιά της Βέροιας πάρα πολλά παιχνίδια, η αναφορά της αντιδημάρχου, Γεωργίας Μπατσαρά. Συνετή στη διαχείριση της αντιδημαρχίας της η ίδια, πραγματοποίησε το αυτονόητο. Να μη...δωρίζει τα δώρα, προβάλλοντας τον εαυτό της. Κατά το σεμνά και ταπεινά!

 

Περί μεταγραφής...ιδεών!

Για μεταγραφές...ιδεών και όχι στελεχών, η προτροπή προς το δήμαρχο από τον Αντώνη Μαρκούλη, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό της δημοτικής του θητείας, ιδιαίτερα μακρόχρονο, με πολλές αναφορές στην απόφαση του ΣτΕ, μετά από δική του προσφυγή. «Θα σας ξαναδούμε, δεν τελειώνουμε σήμερα», του απάντησε ο πρόεδρος, Άρης Λαζαρίδης. Προφανώς είναι μακρύς ο δρόμος για την κεντρική Ιθάκη, για την οποία ενδιαφέρεται ο κ. Μαρκούλης, ως υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία.

 

Ο λαός μπορεί να σώσει το λαό!

Με την ατάκα «ο λαός μπορεί να σώσει το λαό» τοποθετήθηκε στη συνεδρίαση ο επικεφαλής της ΛΑ.Σ Γιώργος Μελιόπουλος. Ο ίδιος ζήτησε από τους πολίτες να ψηφίσουν το ΚΚΕ, ισχυροποιώντας το. Προφανώς και στις βουλευτικές εκλογές, που προηγούνται των δημοτικών.

 

Αντ΄αυτού Τζαφερόπουλος

Τη θέση του στα έδρανα της πλειοψηφίας κατέλαβε ο Μιχάλης Τζαφερόπουλος, ο οποίος αντικατέστησε τον, παραιτηθέντα, Θεόφιλο Κορωνά. Καλορίζικος και ουσιαστικός!

 

Το φλουρί στις δημοτικές επιχειρήσεις!

Τυχερός της φλουριού της βασιλόπιτας του δήμου Βέροιας, κατά την κοπή της στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου το απόγευμα της Τρίτης 3ης Ιανουαρίου, ο Δημήτρης Πυρινός (έπεσε στις δημοτικές επιχειρήσεις), που ως πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ δικαιούται να έχει μια πετυχημένη σεζόν στην πολύχρονη θεατρική πορεία του οργανισμού που διοικεί!

 

Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!

Την...καθιερωμένη εσωστρέφεια ανακύκλωσε το δημοτικό συμβούλιο, με αναφορές που δεν αρμόζουν στην ιστορία του. Την καλύτερη ατάκα προσέθεσε, λαμβάνοντας το λόγο, ο σύμβουλος της ΛΑ.Σ Γιάννης Τσαναξίδης. «Πώς το είπε ο Βουτσάς; (εννοούσε τον Ηλιόπουλο). Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα». Πάντως ο ίδιος προσέφερε θετικά με τις παρατηρήσεις του για προβλήματα του δήμου, αντί των προσωπικών, προσβλητικών, αναφορών.

 

Θεματικό πάρκο από τον Παύλο Παυλίδη!

Την πρότασή του για τη δημιουργία ενός θεματικού πάρκου κατέθεσε στο σώμα ο Παύλος Παυλίδης. «Δεν φτάνει μόνο ο στολισμός, για να γίνει η Βέροια χριστουγεννιάτικος προορισμός», είπε ο κ. Παυλίδης. Θα ήταν σημαντικό να υπάρξει μια ρεαλιστική και κοστολογημένη πρόταση, την επερχόμενη προεκλογική περίοδο.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής