breaking news Νέο

Κοπή Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

Κοπή Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας

Τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου το απόγευμα στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, παρουσία τοπικών πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, κληρικών και λαϊκών συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

Στην αρχή ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων ευλόγησε τη Βασιλόπιτα και στη συνέχεια έκανε τον απολογισμό του ποιμαντικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, με παράλληλη προβολή φωτογραφιών από τις ποικίλες καλλιτεχνικές, επιστημονικές, κηρυκτικές και πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά το παρελθόν έτος 2022.

 

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια της προσφυγιάς από τους Καθηγητές του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας, σηματοδοτώντας παράλληλα και τη λήξη των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

 

Στο τέλος ο Σεπτός Ποιμενάρχης μας απένειμε τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου στο Ωδείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας, το οποίο διοργάνωσε και συμμετείχε ενεργά στους επετειακούς εορτασμούς των 200 ετών από το Ολοκαύτωμα της ηρωικής και αγιοτόκου πόλεως της Ναούσης και τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή. Τον Χρυσό Σταυρό του Αποστόλου Παύλου παρέλαβε ο Διευθυντής του Ωδείου κ. Γεώργιος Ορδουλίδης, ενώ αντίγραφα του επιδόθηκαν και στους παρόντες καθηγητές του Ωδείου. 

 

Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Ειρηνουπόλεως και Γραμματέας της Ιεράς Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής