breaking news Νέο

Κόβουν την πίτα τους τη Δευτέρα οι Παλαίμαχοι παίκτες του ΓΑΣ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Κόβουν την πίτα τους τη Δευτέρα οι Παλαίμαχοι παίκτες του ΓΑΣ και της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ

Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού για την καθιερωμένη κοπή της πίτας πρόκειται να σταθούν και φέτος οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΓΑΣ και της ΠΑΕ Βέροια!

Η εκδηλωση έχει προγραμματισθεί να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου στη SALA του πολυχωρου της “Ελιάς” με ώρα έναρξης στις 8μ.μ., στην οποια το παρών αναμένεται να δώσουν όλα τα μέλη του συλλόγου, φίλαθλοι, οπαδοί και τέως παράγοντες της “Βασίλισσας”, προκειμένου να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.

• Σύμφωνα, δε, με τον Τάκη Παπατζίκο, πρόεδρο του συλλόγου των Παλαιμάχων της Βέροιας, σ’ αυτήν την άκρως “κυανέρυθρη” βραδιά εξεδήλωσαν να βρεθούν τακτικά μέλη του συλλόγου που κατοικούν στη Βέροια, αλλά και Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που κατοικοεδρεύουν σε άλλες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

• Συγχρόνως καταβάλλεται προσπάθεια να υπαρξει ενημέρωση και για άλλους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, οι οποιοι από την ημέρα που σταματησαν την ενεργό δράση δεν στάθηκε δυνατό να παρίστανται σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις.

• Πάντως, μέχρι τώρα να αναφερθεί συμμετοχή σ’ αυτή την γιορτή της Δευτέρας έχουν δηλώσει οι Γιάννης Δανδέλης, Κώστας Βιόπουλος, Γιώργος Ραντίδης, Κώστας Χαραλαμπίδης, Τάκης Παρίζας, Αγγελος Σπυρίδων, Χρήστος Γιατζιτζόπουλος, Γρηγόρης Κάκαλης, Παπαδόπουλος Τάκης, Γιάννης Στοϊος, Χρήστος Υφαντίδης, Μπάμπης Σαββίδης, Ανδρέας Ελευθεριάδης, Ζήσης Μήτκας, Δημήτρης (Μήτσος) Γκέσιος, Γιώργος Φουλατζικλής και Θωμάς Λιόλιος.

 

Επιπλέον παρουσίες

• Επιπλέον, εκτός από τις συμμετοχές των παραπάνω Παλαιμάχων, εντός και εκτός Βέροιας, συμμετοχή έχουν δηλώσει και πολλοί τέως παράγοντες, φίλαθλοι - οπαδοί, ενω το παρών τους ακόμα αναμένεται να δώσουν και τα μέλη του άτυπου Διοικητικού Συμβουλίου, όπως οι Αγγέλου, Γιαζίζογλου, Σακελλαρίου, Πάπαρης, Πατσίκας, Χριστοφορίδης, Μπιζέτας, Φιλιππίδης. Κοντά σ’ όλους αυτούς υπάρχει και μια πλειάδα άλλων ατόμων που θα φωνάξουν “παρόν” στην κοπή της πίτας. Αναμεσα σ’ αυτούς οι Γιώργος Μηνάς, Γαλλίκας (Πάολο Γαλλίκα Ρόσι), Νιώπας, Παπαγιάννης, Μπιλέκας, Γερασιμίδης, Καραπαναγιωτίδης, Αναστασίου Τάκης.

• Προσπάθεια έγινε επίσης όπως δώσουν το παρόν στην εκδήλωση της 29ης Ιανουαρίου και οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Τάκης Καραγκιοζόπουλος και Σάκης Περαχωρίτης, πλην όμως στάθηκε αδύνατο να παραβρεθουν από πλευράς τους, αλλά έστειλαν τις ευχές τους από Αθήνα και Κόρινθο αντίστοιχα.

• Την πρόθεση του ακόμα να παρευρίσκεται στην εκδήλωση εξεδήλωσε και ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Θανάσης Ακριτίδης, ενω το παρών τους οριστικοποίησαν πριν από λίγες ώρες ο γνωστός Ναουσαίος Δημοσιογράφος, συγγραφέας, Κώστας Μπλιάτκας και ο τέως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκου και έγκριτος Δικηγόρος Λάκης Σημαιοφορίδης.

Τιμητικές Διακρίσεις

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, η οποία θα πλαισιώνεται από ένα λαϊκό μουσικό πρόγραμμα με καλλιτέχνες από τη Βέροια, το ΔΣ του συλλόγου θα τιμήσει (κατόπιν απόφασης που έλαβε) τους Θόδωρο Σιδηρόπουλο, Στρατηγό Ε/Α, που δεν έλλειψε και συνεχίζει να μην λείπει από κανένα παιχνίδι της Βέροιας στο Αττικό Λεκανοπέδιο και τον Βασίλη Σακελλαρίου, για την μεγάλη του αφοσίωση και συμπαράσταση στην ομάδα της Βέροιας.

Ακόμα τους τέως προέδρους της ομάδας Κώστα Γκαβαϊσέ και Αντώνη Αλεξιάδη για την ουσιαστική προσφορά τους στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της “Βασίλισσας”, καθώς και τον Δημήτρη Τσούχα, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για τον εξαίρετο χαρακτήρα του και πρότυπο οικογενειάρχη. Επίσης τιμητική βράβευση πρόκειται να υπάρξει και για τον Γιώργο Καλογήρου, δημιουργό (Μουσική - Στίχοι) του Ύμνου της Βέροιας, όπως αυτός αναφέρεται παρακάτω:

«Ω Βέροια αδάμαστη, ομάδα τιμημένη

περήφανη, ιστορική, δαφνοστεφανωμένη

 

Της δόξας είσαι γέννημα της νίκης το καμάρι

του Βέρμιου τη δύναμη και την ορμή έχεις πάρει

 

Ω Βέροια, ομάδα μας χιλιοαγαπημένη

αρχόντισσα είσαι του βορρά για τρόπαια γεννημένη

 

Με πίστη τράβηξε μπροστά, η νικη είναι δική σου

στο νικηφόρο δρόμο σου είμαστε όλοι μαζί σου

 

Ω Βέροια, αδάμαστη, ομάδα δοξασμένη

περήφανη, ιστορική, δαφνοστεφανωμένη»

Ευχαριστίες

Τέλος, ο πρόεδρος του συλλόγου των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΓΑΣ και της ΠΑΕ Βέροια, Τάκης Παπατζίκος, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια όλους όσους προσέφεραν δώρα για την εκδήλωση της κοπής της πίτας. Ιδιαίτερα, δε, ευχαριστεί τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Αντώνη Αντωνιάδη και Μίμη Δομάζο για την αποστολή του βιβλίου της αυτοβιογραφίας τους, όπως και τον έγκριτο Δημοσιογράφο - συγγραφέα Κώστα Μπλιάτκα για την προσφορά του βιβλιου με τίτλο: “Λυπάμαι χάσατε”.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής