breaking news Νέο

3η θέση για τους Παίδες του Ζαφειράκη Νάουσας στο διεθνές CLIMAX!

  • 3η θέση για τους Παίδες του Ζαφειράκη Νάουσας στο διεθνές CLIMAX!
  • 3η θέση για τους Παίδες του Ζαφειράκη Νάουσας στο διεθνές CLIMAX!

            Επιτυχιών συνέχεια για την ακαδημία χάντμπολ του Ζαφειράκη, που τα τελευταία χρόνια χάρη στο μεράκι και στη δουλειά των προπονητών έχει αναδειχθεί σε ένα φυτώριο αθλητών που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτή τη φορά, οι Παίδες, η ηλικιακή ομάδα των Αγοριών Κ16 κατέκτησε την τρίτη θέση στο 9ο διεθνές τουρνουά CLIMAX στη Θεσσαλονίκη.

            H επιτυχία των αθλητών του Ζαφειράκη δεν είναι απλά μια τρίτη θέση σε ένα ακόμη τουρνουά, αν αναλογιστεί κανείς ότι το φετινό CLIMAX ως θεσμός προσέλκυσε 56 ομάδες με περισσότερους των 600 αθλητών σε αγόρια και κορίτσια. Είναι αντιληπτό πως πρόκειται για υψηλού ανταγωνισμού διοργάνωση κάτι που δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα και στην επιτυχία των Ναουσαίων αθλητών.

            Υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Χρήστου Δεληχρήστου, η παιδική ομάδα, που απαρτίζεται από αθλητές τόσο του Ζαφειράκη όσο και του Αερωπού Έδεσσας, που συνενώθηκαν πραγματοποιώντας ένα αναπτυξιακό πλάνο συνεργασίας των δύο γειτονικών ομάδων, κατάφεραν να κερδίσουν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης την ομάδα της ΑΕΣΧ Πυλαίας με σκορ 26-28 στα σουτ άουτ, καθώς ο αγώνας σε πραγματικό χρόνο έληξε 24-24.

            Είχαν προηγηθεί νίκες σε αγώνες με ομάδες από την Κύπρο, τα Σκόπια, την Ελλάδα, την Σερβία κ.α.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής