breaking news Νέο

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 19 Ιανουαρίου

Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Παντελεήμονα από σήμερα έως και τις 19 Ιανουαρίου

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονας σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα ευλογήσει τη Βασιλόπιτα στο Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας.  

 

Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στη Νάουσα θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως μας. 

 

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Κοιμητήρια Βεροίας. 

 

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα ευλογήσει τη Βασιλόπιτα στο Γηροκομείο Βεροίας.  

 

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του πανηγυρίζοντος Ιερού Ναού του Οσίου Αντωνίου του Νέου Πολιούχου Βεροίας θα υποδεχτεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Δοβρά από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Βεροίας και στη συνέχεια θα λάβει μέρος στον Πολυαρχιερατικό Πανηγυρικό Εσπερινό. 

 

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου το πρωί θα λάβει μέρος στην Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου του Νέου, Πολιούχου Βεροίας και στην πάνδημη Ιερά Λιτανεία.  

 

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος»  και θα αναπτύξει το θέμα: «Ο πολιούχος της Βεροίας, Όσιος Αντώνιος ο Νέος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και το ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής