breaking news Νέο

Παράξενες Ειδήσεις...

  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Παράξενες Ειδήσεις...
  • Έκλεβε βαλίτσες επιβατών στο Ελ. Βενιζέλος από το 2016 - Τον συνέλαβαν χάρη σε ασύρματα ακουστικά

Υπάλληλος της εταιρείας εδάφους συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» με την κατηγορία ότι από το 2016 έκλεβε βαλίτσες επιβατών.  Το μυστήριο των χαμένων αποσκευών «έλυσε» μια γυναίκα που ταξίδεψε από το Ισραήλ και έχασε την βαλίτσα της, όταν πήγε να το καταγγείλει στην αστυνομία. Όταν οι αστυνομικές αρχές της ζήτησαν να περιμένει να διεξαχθεί η σχετική έρευνα εκείνη τους παρείχε τον τρόπο να βρουν τον δράστη. Μέσα στη βαλίτσα η επιβάτιδα είχε ασύρματα ακουστικά του smartphone τα οποία έχουν δυνατότητα γεωγραφικού εντοπισμού. Με αυτόν τον τρόπο η Αστυνομία εντόπισε την κλεμμένη βαλίτσα στο σπίτι του δράστη στη Νέα Σμύρνη, και μάλιστα συνέλαβαν και την γυναίκα του.

*****

  • Διαρρήκτης πήγε στην Αστυνομία γιατί έχασε το κινητό του σε… διάρρηξη

Στη… δική του παγίδα έπεσε ένας 27χρονος διαρρήκτης στη Θεσσαλονίκη. Ο νεαρός πήγε στην αστυνομία για να βρει το κινητό που έχασε ενώ έκανε διάρρηξη σε κατάστημα ψιλικών, κάτι που τον οδήγησε στη σύλληψή του. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης (10/1) στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ο 27χρονος, μαζί με συνεργό του, παραβίασαν το παράθυρο καταστήματος με είδη ψιλικών. Έκλεψαν το συρτάρι της ταμειακής μηχανής και δύο σακούλες με τσιγάρα.

Για κακή τους τύχη έγιναν αντιληπτοί από τον γιο της ιδιοκτήτριας του καταστήματος. Έτσι, τους ακολούθησε πεζός. Ο 27χρονος κλέφτης, στην προσπάθειά του να διαφύγει, έριξε στον δρόμο τα κλοπιμαία και… κατά λάθος το κινητό του τηλέφωνο. Τα παραπάνω αντικείμενα παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς ως πειστήριο της αξιόποινης πράξης.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 27χρονος κλέφτης πήγε στο ίδιο Τμήμα, καθώς όπως είπε αναζητούσε το κινητό που έχασε. Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, επρόκειτο για έναν εκ των δύο δραστών της κλοπής οπότε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και την ταυτοποίηση το συνέργου του συνεχίζονται.  

*****

  • Πανικός σε αεροπλάνο: Άνοιξε η πόρτα και οι αποσκευές έκαναν «φτερά»

Ο απόλυτος πανικός επικράτησε τη Δευτέρα 9/1σε μια ρωσική πτήση, όταν άνοιξε η πίσω πόρτα ενός αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της πτήσης, με αποτέλεσμα οι αποσκευές να κάνουν «φτερά».

Σε βίντεο, που κυκλοφόρησε, φαίνεται να ανοίγει η πίσω πόρτα ενός αεροπλάνου, το οποίο είχε απογειωθεί από το Magan στην περιοχή Yakutsk, στην ανατολική Σιβηρία. Όπως ήταν φυσικό, οι αποσκευές και τα πράγματα 25 επιβατών του αεροπλάνου, «έφυγαν» από την πόρτα προς το κενό. Η πόρτα, που χρησιμοποιείται για τη φόρτωση των αποσκευών, είναι συνήθως κλειστή με μια κουρτίνα και  προστατευμένη από τους επιβάτες, στο πίσω μέρος του αεροπλάνου. Ο πιλότος έκανε ταχεία αναγκαστική προσγείωση στο Magan στην περιοχή Yakutsk της Σιβηρίας και όλοι όσοι κατέβηκαν από το αεροπλάνο ήταν «ασφαλείς», παρά το έντονο κρύο στην καμπίνα κατά τη διάρκεια του ατυχήματος, αφού έξω η θερμοκρασία ήταν στους… μείον 41 βαθμούς Κελσίου.

Ο άντρας, που καταγράφει την εφιαλτική σκηνή, ακούγεται να βρίζει σοκαρισμένος.

*****

  • Πατέρας άλλαξε φύλο για να κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών του!

Η αγάπη ενός πατέρα για τα παιδιά του τον εξώθησε στα… άκρα στην κυριολεξία. Συγκεκριμένα, ένας πατέρας στον Ισημερινό αποφάσισε να αλλάξει το φύλο του στα επίσημα έγγραφα, ώστε να διεκδικήσει από την πρώην σύζυγό του, με την οποία χώρισαν επεισοδιακά, την επιμέλεια των παιδιών τους. Ο 47χρονος René Salinas Ramos μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ισχυρίστηκε πως αγανάκτησε, επειδή έχει να δει τα παιδιά του περίπου πέντε μήνες. «Το να είμαι πατέρας σε αυτή τη χώρα, τον Ισημερινό, τιμωρείται και με βλέπουν μόνο ως πάροχο. Αυτό που έψαχνα είναι να δώσω την αγάπη και την προστασία που μπορεί να δώσει μια μητέρα στα παιδιά της», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, υποστήριξε πως η πρώην σύζυγος έχει «δηλητηριάσει» τα μυαλά των κορών του και πως ζουν σε ένα «καταχρηστικό περιβάλλον». Παρόλα αυτά, ανέφερε ότι στα επίσημα έγγραφα μπορεί να δηλώνει γυναίκα, στην προσωπική του ζωή όμως, δηλώνει άνδρας και ετεροφυλόφιλος.

Οι ενέργειες του λοιπόν, έχουν ξεσηκώσει σοβαρές αντιδράσεις στις LGBT οργανώσεις της χώρας, οι οποίες αναφέρουν ότι ο άνδρας εκμεταλλεύεται τη νομοθεσία -και νόμους που αφορούν ευαίσθητα θέματα-, ώστε να έχει προσωπικό όφελος.

Χαρακτηριστικά, η τρανς ακτιβίστρια Νταϊάν Ροντρίγκεζ δήλωσε πως «η ιδιωτική υπόθεση αυτού του άντρα, η απόκτηση της επιμέλειας των κορών του, δεν είναι το πνεύμα του νόμου».

Μέχρι στιγμής όμως, ο René Salinas Ramos δεν έχει καταφέρει το στόχο του, αφού τα παιδιά παραμένουν μαζί με τη μητέρα τους, όμως ο ίδιος δήλωσε στα κανάλια ότι θα συνεχίσει να προσπαθεί για να πάρει την επιμέλεια.


Διαρρήκτης πήγε στην Αστυνομία γιατί έχασε το κινητό του σε… διάρρηξη
Πανικός σε αεροπλάνο: Άνοιξε η πόρτα και οι αποσκευές έκαναν «φτερά»
Πατέρας άλλαξε φύλο για να κερδίσει την επιμέλεια των παιδιών του!

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής