breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ: Δεν πίστεψε και έχασε

  • ΒΕΡΟΙΑ: Δεν πίστεψε και έχασε
  • ΒΕΡΟΙΑ: Δεν πίστεψε και έχασε
  • ΒΕΡΟΙΑ: Δεν πίστεψε και έχασε

Την ήττα με 1-0 γνώρισε την Κυριακή το απόγευμα από την Λάρισα η ΒΕΡΟΙΑ, που είναι και η πρώτη εκτός έδρας, στο φετινό πρωτάθλημά της SL2.

Mε σημαντικές απουσίες και με το νέο προπονητή στον πάγκο της τον Σπύρο Μπαξεβάνο, που είναι ο τέταρτος στην σειρά, αν υπολογίσουμε και τον Γιάννη Μαντζιαρίδη που έκανε χρέη υπηρεσιακού, η «Βασίλισσα» μπήκε φοβισμένη στο παιχνίδι, έδωσε περισσότερο χώρο από όσο χρειάζονταν στην αντίπαλο και η εικόνα αυτή διατηρήθηκε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο. Ένα ημίχρονο κατά το οποίο η ΒΕΡΟΙΑ είχε παθητικό ρόλο, ενώ η Λάρισα προσπαθούσε να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο, δίχως όμως και αυτή τις περισσότερες φορές να το καταφέρνει. Παρότι όμως στην διάρκεια της κυριαρχίας της δεν δημιούργησε τις τρανταχτές, τις κλασικές ευκαιρίες, εκμεταλλεύτηκε μια στιγμιαία αμυντική αδράνεια της ΒΕΡΟΙΑΣ και προηγήθηκε στο σκορ. Στο 25' συγκεκριμένα ο Πεντρόζο δέχθηκε την πάσα του Κούστα και μέσα από την μεγάλη περιοχή έπιασε το συρτό, όχι ιδιαίτερα δυνατό σουτ, που αιφνιδίασε τον Βενετικίδη και κατέληξε στην αριστερή αγωνία της εστίας του, δίνοντας έτσι προβάδισμα στο σκορ στους γηπεδούχους. Ενα γκολ κρύο που έμελε να κρίνει και το αποτέλεσμα του αγώνα.

Και μετά το γκολ η Λάρισα συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δίχως όμως να καταφέρει να δημιουργήσει κάτι το ιδιαίτερο στα καρέ του Βενετικίδη πέρα απο δύο – τρεις μικροευκαιρίες.

Μικροευκαιρίες σ' αυτό το πρώτο ημίχρονο της απόλυτης κυριαρχίας της Λάρισας είχε και η ΒΕΡΟΙΑ, τις οποίες επίσης δεν κατάφερε να αξιοποιήσει. Όπως στο 2' με τον Μπελεβώνη, το σουτ του οποίου από καλή θέση για γκολ δεν βρήκε εστία και στο 41', που τα αλλεπάλληλα σουτ των παικτών της σταματούσαν σε σώματα ποδοσφαιριστών της Λάρισας, που είχαν γεμίσει την περιοχή της ομάδας τους.

Την ίδια εικόνα παρουσίασε ο αγώνας και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με τη Λάρισα να βρίσκεται στο επιθετικό προσκήνιο και την ΒΕΡΟΙΑ σε παθητικό ρόλο. Σταδιακά μετά το 60' οι Βεροιώτες άρχισαν να αλλάζουν τακτική, να βγαίνουν πιο συχνά στην επίθεση και όσο περνούσε ο χρόνος κέρδιζαν όλο και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Στο τελευταίο 20λεπτο το παιχνίδι άνοιξε με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ορισμένες καλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες.

Στο 60' η ΒΕΡΟΙΑ «άγγιξε» την ισοφάριση με τον Κολλαρά, με το αριστερό μπακ να μην καταφέρνει από κοντά να νικήσει τον τερματοφύλακα της Λάρισας Θεοδωρόπουλο, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της Λάρισας να απειλήσει την εστία της ΒΕΡΟΙΑΣ, με τον Αντράντα να εκμεταλλεύεται λάθος αντιπάλου, να γίνεται κάτοχος της μπάλας, όμως το χλιαρό σουτ του επιθετικού των «Βυσσινοί» δεν δυσκολεύτηκε να μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Στο 68' νέα ευκαιρία της ΒΕΡΟΙΑΣ να φθάσει στην ισοφάριση με τον Ελευθεριάδη που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι, το σουτ του οποίου δεν βρήκε εστία.

Η ΒΕΡΟΙΑ που όσο περνούσε ο χρόνος γίνονταν και πιο απειλητική στο 79' είχε μία ακόμη ευκαιρία να κάνει το 1-1 με τον Μπελεβώνη, η ατομική ενέργεια του οποίου κατέληξε σε σουτ που έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου Θεοδωρόπουλος.

Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην γηπεδούχο ομάδα (85') με τον Μιλτιάδη να σουτάρει από καλή θέση, να μην βρίσκει όμως στόχο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε δίχως λάθη ο Τομαράς της ΕΠΣ Θράκης, με βοηθούς τους Κουλα (Ξάνθη) και Σακκά (Θεσσαλία) οι οποίοι επίσης είχαν σωστές υποδείξεις.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΛΑΡΙΣΑ: Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης, Ουαζάρα, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Αντράνα (71' Νίνο), Θωμαϊδης, Παπαγεωργίου (86' Τσουμάνης), Κούστα (71' Μιλτιάδης), Πεντρόζο, Μαυριάς, (59' Νικολιάς).

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης, Στίκας, Περδίκης (79' Ισαακίδης), Κολλαράς, Μπλέτσας (55' Ελευθεριάδης), Μασούρας, Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης, Ιωάννου, (46' Γιουκούδης), Μπουόλι.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής