breaking news Νέο

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν οι πρωτοπόροι

Α κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Νίκησαν οι πρωτοπόροι

Επέστρεψε σε παλιές ξεχασμένες συνήθειες το Σάββατο το απόγευμα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, με τον αγωνιστικό αλλά και τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου του Αγίου Γεωργίου, να μετατρέπεται σε ρινγκ.

Ενα πέναλτι και συγχρόνως αποβολή ποδοσφαιριστή της ομάδας των Τρικάλων στο 28ο λεπτό του παιχνιδιού, οδήγησε κάποιους θερμόαιμους της κερκίδας στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν με άκομψο τρόπο στον διαιτητή του αγώνα Μαλούτα κάτι που προκάλεσε την αντίδραση της άλλης πλευράς με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει και να έχουμε συμπλοκές, τόσο επαναλαμβάνουμε στην κερκίδα όσο και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στα παιχνίδια της Α' κατηγορίας στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής οι δυο βασικοί διεκδικητές του φετινού τίτλου, η Αγία Μαρίνα και τα Τρίκαλα προχώρησαν με νίκη πιο εύκολα η πρώτη με 3-0 στην έδρα της επι του Κοπανού πιο δύσκολα τα Τρίκαλα με 2-3 εκτός έδρας με αντίπαλο τον Αγιο Γεώργιο και διατήρησαν την μεταξύ τους διαφορά του ενος βαθμού.

Μακροχώρι και Αλεξάνδρεια στο πρώτο από τρια παιχνίδια (ένα για το πρωτάθλημα και δυο στα πλαίσια του κυπέλλου) που θα δώσουν μέσα σε 15 ημέρες μοιράστηκαν γκολ) (2-2) και βαθμούς, ενω η Νάουσα με τους νεοαποκτηθέντες παίκτες στην σύνθεσή της πήρε τον δεύτερο βαθμό της με την ισοπαλια (1-1) στη Μελίκη.

Τέλος τα Λευκάδια έκαναν την έκπληξη κερδίζοντας στο γήπεδο τους την Βέροια με 2-1.

 

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ - ΚΟΠΑΝΟΣ 3-0: Εύκολο απόγευμα όπως αναμένονταν για την πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Αγία Μαρίνα που νικησε δίκαια στην έδρα της τον Κοπανό με 3-0.

Στο 22' ο Λέκκας έκανε το 1-0 και στο 37' ο Μπρέγκου ζευγάρωσε τα τέρματα της ομαδας του με τον Αργυρόπουλο που ήρθε από τον πάγκο να διαμορφώνει το τελικό 3-0 στο 77'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μελτζανίδης (Παζαρτζικλής - Γκόγκος).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΤΡΙΚΑΛΑ 2-3: Επεισοδιακό παιχνίδι στο γήπεδο του Αγίου Γεωργίου μεταξύ του τοπικού Απόλλωνα και του Μ. Αλεξάνδρου Τρικάλων.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την φιλοξενούμενη οξάδα που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8' προηγήθηκε στο σκορ με κεφαλιά του Αρβανιτίδη, ενω λίγο νωρίτερα είχε δοκάρι σε σουτ του Κίτσα.

Στο 25' όμως και σε μια αντεπίθεση ο Αγιος Γεώργιος κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με σουτ του Μπακαλίδη.

Στο 30' είχαμε την φάση που άναψε τα αίματα. Ο Σταυριανίδης βρέθηκε απέναντι από τον Ευαγγελόπουλο ο Ατανάσοφ τον μάρκαρε απρόσεκτα, με τον παίκτη του Αγίου Γεωργίου να πέφτει στο έδαφος και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι και να αποβάλει τον ποδοσφαιριστή των Τρικάλων. Η απόφαση του Μαλούτα προφανώς δεν άρεσε στους ανθρώπους των φιλοξενουμένων που εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρήθηκαν άκομψα στον διαιτητή. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της άλλης πλευράς με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές.

Οταν ηρέμησαν τα πνεύματα ο Σαρκατζής εκτέλεσε το πέναλτι δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

Παρότι αγωνίζονταν με παίκτη λιγότερο τα Τρίκαλα κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με σουτ του Χλιαρόπουλου (40') και να κάνουν την ανατροπή με ένα τρίτο τέρμα που πέτυχε ο Κίτσας Ε. στο 75'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Αργυρίου - Μητρόπουλος).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 2-2: Ισοπαλο (2-2) έληξε το παιχνίδι της Αλεξάνδρειας με το Μακροχώρι που διεξήχθη στην έδρα της πρώτης. Η φιλοξενούμενη ομάδα ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και αφου στο 7' είχε δοκάρι με τον Νεστορόπουλο στο 22' πήρε προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βασιλείου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου το Μακροχώρι συνεχισε να είναι καλύτερο και στο 47' έκανε το 0-2 με τον Φιλιππίδη.

Η Αλεξάνδρεια αντέδρασε στα τελευταία 25 λεπτά και αφου στο 67' μείωσε σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του  Κ. Πιπιλιάρη στο 89' έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ένα δεύτερο γκολ του ιδιου ποδοσφαιριστή.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παπαργυρίου (Βαλκάνος Α. - Νησελίτης).

ΜΕΛΙΚΗ - ΝΑΟΥΣΑ 1-1: Τον δεύτερο βαθμό της πήρε η Νάουσα που αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) εκτος έδρας με την Μελίκη.

Η γηπεδουχος ομάδα προηγήθηκε με τον Μελιόπουλο στο 16' με τον Καραμητρο να ισοφαρίζει για λογαριασμό της Ναουσας στο 23'.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ρηγόπουλος (Ζαχαριάδης - Μπέκας).

ΛΕΥΚΑΔΙΑ - ΒΕΡΡΟΙΑ Β 2-1: Παροτι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 20' με γκολ που πέτυχε ο Αβετίδης τα Λευκάδια στην επανάληψη κατάφεραν να αντιδράσουν να πετύχουν δυο τέρματα μέσα σε πέντε λεπτά στο 47' με τον Σ. Αμανατίδη και στο 52' με τον Κωστόπουλο και να πάρουν την νίκη με αντίκπαλο την ΒΕΡΟΙΑ Β που είναι η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαυρίδης (Σαμαράς - Χριστοδούλου Κ.).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής