breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Στις 14 Μαΐου προκηρύσσει εκλογές ο Ερντογάν. Ημερομηνία που νίκησε το 1950 ο Μεντερές, που είχε αποχωρήσει από το κεμαλικό κόμμα.

Βέβαια 11 χρόνια μετά του φόρεσαν οι στρατιωτικοί μια...θηλιά στο λαιμό και τον έστειλαν να τρώει ατζέμ πιλάφια με τα 72 ουρί, αλλά αυτό είναι μια σημειολογία, ελαφρώς προφητική!

Ο Μεντερές ήταν ο πρωθυπουργός του διωγμού των Ελλήνων της Πόλης, στα «Σεπτεμβριανά» του 1955. Όταν χιλιάδες σπίτια και καταστήματα Ρωμιών πυρπολήθηκαν και λεηλατήθηκαν, γυναίκες βιάστηκαν, Έλληνες δολοφονήθηκαν.

Αν πείτε γιατί δεν μαθαίνουν τα παιδιά μας την πραγματική ιστορία και όχι το «συνωστισμό στην προκυμαία της Σμύρνης», θα σας κατηγορήσουν για φασίστες.

Αυτά με τον Ταγίπ...Μεντερές, που μετράει μέρες από τους Αμερικανούς, που θα τον ρίξουν είτε με την καλή, είτε με την ανάποδη!

Πάμε τώρα με τη...σωστή πλευρά της ιστορίας και με την ανακοίνωση του Κυριάκου του original ότι στο τέλος της δεύτερης τετραετίας του ως πρωθυπουργός θα αρχίσουμε να τρώμε με χρυσά κουτάλια.

Κατά το ζήσε Μαύρε μου να φας το Μάη τριφύλλι. Βέβαια εσείς μπορείτε να μην έχετε να πληρώσετε ρεύμα, φαγητό, θέρμανση, αλλά τα στεφάνια σας με στατό τα πήγατε στο Τατόι, έτσι;

Είπαμε το «ελιά και Κώτσο βασιλιά» εις τους αιώνες των αιώνων. Και μάλιστα στεφάνια όχι από κανένα παρακατιανό λουλουδάδικο, αλλά από τον οίκο Hercules, που πουλάει αποκλειστικά και τους θυρεούς του Κώτσου, μόνο 666 ευρώ τον ένα.

Πήγατε λοιπόν και στάξατε μια χήνα κολλαριστή για τον στέφανον και τώρα παραπονιέστε ότι δεν μπορείτε να ζήσετε.

Εμ, δεν ζητήσατε τα στεφάνια να μπουν στο καλάθι του νοικοκυριού, από τον Άδωνι.

Να μια καλή ιδέα για τα σαράντα του Κωνσταντίνου. Να βάλει τα έξοδα ο Γεωργιάδης σε ένα κουπόνι, που θα ονομάζεται kotsospass. Για να μη σας πιάνουν και Κότσο οι λουλουδάδες.


Μητσοτάκης
στεφάνια
Γεωργιάδης
Μεντερές
Σμύρνη

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής