breaking news Νέο

Αρ(α)κάς!

  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!
  • Αρ(α)κάς!

Τι σου είναι αυτός ο ΣΦΥΡΙΖΑ, συντρόφια. Πήρε μια Ποπάρα με τα μακιγιάζ της, τους φωτισμούς της, τα σέα και τα μέα της, όπως είπε και ο μεγάλος Γιώργος Λιάγκας και την έκανε σαν τη Θεναρδιέρα του Ουγκώ.

Προσοχή, ο Ουγκώ δεν είναι παίκτης του Survivor, αλλά συγγραφέας. Το γνωρίζετε σίγουρα, ειδικά εσείς οι συριζαίες νοικοκυρές.

Δεν έχετε λεφτά ρε, για να φτιάξετε ένα αξιοπρεπές studio, να βγαίνει η Πόπη και να αμολάει τους «Ποπικούς» της κατά του Κυριάκου;

Πείτε στον Καλογρίτσα να βάλει ενέχυρο κανά 100 στρέμματα ακόμη στα βοσκοτόπια της Ιθάκης, εκεί που ψιλοαγνάντευε ο Οδυσσέας τους μνηστήρες της Πηνελόπης και σε μια ώρα στημένο θα το έχετε.

Μη φοβάστε, η Πόπη, όποια παπάρα και να πει, γράφει στο γυαλί. Ωραία άρθρωση έχει, θα βγάλει λιγάκι γυμνασμένη γάμπα και όλα καλά. Και ένα καλό μακιγιάζ να μη φαίνονται ρυτίδες και τσαλάκες και τον τρώει λάχανο το φαλάκρα τον Οικονόμου.

Το ζήτημα είναι τι φοβάται ο Αλέξης και δεν υπογράφει με τον Κυριάκο να μπουζουριάσουν μια και καλή στο σκελετό με τις ντουλάπες τους ναζιστές του Κασιδιάρη.

Μήπως, λέω μήπως, νομίζει ότι ο Κυριάκος θέλει να βγάλει στην απέξω και τον Κουφοντίνα, τον Ξηρό και τα άλλα καλόπαιδα της 17Ν, ώστε να μπορέσουν να κάνουν κόμμα;

Δηλαδή η τρομοκρατία είναι κακή, όταν προέρχεται από τους νεοναζί;

Οι άλλοι δηλαδή, που σκότωσαν ένα σωρό αθώους, τι είναι; Αγωνιστές της λευτεριάς;

Να, κάτι τέτοια κάνετε και μετά βγαίνουν οι απανταχού της γης βασιλόφρονες και ζητούν τιμές αρχηγού κράτους για το μακαρίτη τον Κοκό.

Ναι ρε, να ρίχναμε και 21 κανονιοβολισμούς από το Λυκαβηττό και να παρουσιάσουν όπλα τα ΟΥΚ στη σορό του.

Έξωωωωω, ρεε.


Λιάγκας
Θεναρδιέρα του Ουγκώ
Καλογρίτσας
Οικονόμου
Μητσοτάκης-Τσίπρας
Λυκουρέζος

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής