breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Αμφίρροποι αγώνες

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Αμφίρροποι αγώνες

Τρίκαλα και Αγιος Γεώργιος νίκησαν με το ίδιο σκορ (1-0), την Αγία Μαρίνα στο μεγάλο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ερασιτεχνικών ομάδων και την ερασιτεχνική ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ αντίστοιχα, ενώ η Αλεξάνδρεια με το Μακροχώρι και ο Κοπανός με την Πατρίδα στους άλλους δύο αγώνες αναδείχθηκαν ισόπαλοι.

Τα αποτελέσματα πάντως και των τεσσάρων αγώνων της φάσης «των οκτώ» του Κυπέλλου θεωρούνται ρευστά και τα τέσσερα εισιτήρια της ημιτελικής φάσης θα «παιχθούν» στους αγώνες ρεβάνς, που θα διεξαχθούν σε 15 ημέρες.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα τέσσερα παιχνίδια του Κυπέλλου που διεξήχθησαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ 0-1: Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Διαβατού, λόγω των έργων που επιτελούνται σ' αυτό της Αγίας Μαρίνας.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Κερλίδη πήραν προβάδισμα από νωρίς στο σκορ με κεφαλιά του Αρβανιτίδη, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βλάχου (15').

Η Αγία Μαρίνα μετά το γκολ που δέχθηκε προσπάθησε να αντιδράσει και να φθάσει αρχικά στην ισοφάριση και στην συνέχεια να κυνηγήσει την νίκη, όμως βρέθηκε απέναντι σε μια άριστα στημένη αμυντική γραμμή και δεν κατάφερε να δημιουργήσει την μεγάλη ευκαιρία.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Τονίδης, με βοηθούς τον Κούφα και τον Χατζηβασιλειάδη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 3-3: Θέαμα και γκολ για τρίτο παιχνίδι στη φετινή περίοδο πρόσφεραν η Αλεξάνδρεια και το Μακροχώρι που αναδείχθηκαν ισόπαλοι (3-3) στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Ετσι η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί στον αγώνα ρεβάνς, που θα διεξαχθεί σε 15 ημέρες στο γήπεδο του Μακροχωρίου.

Οι φιλοξενούμενοι του Μακροχωρίου μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας δύο τέρματα με την συμπλήρωση του 8λεπτου. Στο 4' συγκεκριμένα ο Χασιώτης έκανε το 0-1 και στο 8' ο Φωτόπουλος ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του. Η Αλεξάνδρεια μετά το 2-0 σε βάρος της αντέδρασε και με την συμπλήρωση του πρώτου 30λεπτου πέτυχε την πλήρη ανατροπή του σκορ. Στο 21' ο Ι. Πιπιλιάρης μείωσε σε 1-2 και στο 30' ο ίδιος ποδοσφαιριστής, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, έκανε το 2-2. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (31') ο Ριζόπουλος έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

Στην επανάληψη ήταν η σειρά του Μαροχωρίου να αντιδράσει για να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και το πέτυχε στο 65' με τον Χασιώτη.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Μαλούτας (Ζουρνατζίδης – Γκόγκος).

ΚΟΠΑΝΟΣ – ΠΑΤΡΙΔΑ 1-1: Δύσκολα έβαλε η ομάδα της Πατρίδας στον ΓΑΣ Κοπανού με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης, με την πρόκριση πλέον να κρίνεται στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πατρίδας.

Στο σκορ προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα στο 17' με γκολ του Αντωνίου, με την Πατρίδα να ισοφαρίζει οκτώ λεπτά αργότερα (25') με τον Καλαϊτζίδη Ν. και το 1-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Γκαλαϊτσή (Σαμαράς – Ζαχαριάδης).

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΒΕΡΟΙΑ Β. 1-0: Με γκολ που πέτυχε στο 70' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Σαρκατζής, ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου νίκησε στο γήπεδό του την Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και πήρε ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παζαρτζικλής (Αργυρίου – Μουρατίδης).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής