breaking news Νέο

Μήνυμα προέδρου Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Χαράλαμπου Καπουρτίδη

Μήνυμα προέδρου Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Χαράλαμπου Καπουρτίδη

Επ’ ευκαιρίας της ανάληψης των καθηκόντων του Προέδρου της Ευξείνου Λέσχης  Βέροιας, ένιωσα την ανάγκη να επικοινωνήσω διά του μηνύματος αυτού, με όλα τα μέλη, τους φίλους και τους αρωγούς της μεγάλης αυτής οικογένειας, που από ιδρύσεως της (1955) πολλά έχει προσφέρει στην Παράδοση και στον Πολιτισμό μας, μέσα και έξω από τη Χώρα με ικανά και άξια στελέχη.

Η ανάληψη αυτών των καθηκόντων, σε συνέχεια του προηγούμενου άξιου και άοκνου εργάτη-Προέδρου Νικόλαου Τουμπουλίδη και των συνεργατών του που δεν σταμάτησαν  να παράγουν πολιτιστικό έργο,  ακόμα και στα δύσκολα  χρόνια της πανδημίας,  δεν είναι απλό ζήτημα λόγω του μεγέθους και του «ειδικού βάρους» αυτού του Ιστορικού Σωματείου.

Καλώ λοιπόν όλους  ανεξαιρέτως να συστρατευθούν δίπλα στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε τα αποτελέσματα του αγώνα να είναι αντάξια της μνήμης και τιμής των προγόνων μας προτάσσοντας πάντα το Εμείς αντί του Εγώ, του εθελοντισμού και της προσφοράς, αντί του συμφέροντος.

Από αυτόν τον αγώνα του Μεγάλου ΧΡΕΟΥΣ  δεν περισσεύει  κανείς και όλους μας  χωράει η μεγάλη και ζεστή αγκαλιά της  Ε.Λ.Β.

Καλώς να ευρύουμες  ουλ’ εντάμα  και να εφτάμε πολλά έργατα και έμορφα δουλείας.  Και όπως  λέει το Ποντιακό δημοτικό τραγούδι (Κων/νος Καβάφης)

«Η Ρωμανία κι αν επέρασεν, ανθεί  και φέρει κι άλλο»

 

Με εκτίμηση, αγάπη και σεβασμό

Ο  Πρόεδρος

Χ. Καπουρτίδης


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής