breaking news Νέο

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα -Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα  -Του Θόδωρου Ελευθεριάδη

Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Καλώς έπραξε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Ράμμος και απέστειλε τα στοιχεία με τις παρακολουθήσεις της ΕΥΠ στον πρόεδρο της βουλής των Ελλήνων και τους αρχηγούς των κομμάτων. Εάν ο κύριος πρωθυπουργός δεν ήξερε τα εγκλήματα που διέπρατταν στενοί του συνεργάτες, όπως ο ανιψιός του και διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου, υπήρξε ανίκανος να διοικήσει τη χώρα. Οφείλει να παραιτηθεί άμεσα. Το σημαντικότερο; Να υπάρξει καθολική συναίνεση των πολιτικών κομμάτων, να μη «δικάζουν» βουλευτές τους συναδέλφους τους, αλλά οι φυσικοί δικαστές. Και οι πρωθυπουργός και υπουργοί να παραπέμπονται στη δικαιοσύνη και όχι σε «πλυντήρια» που έχουν ονομάσει ειδικά δικαστήρια.

 Y.Γ 1 Ελάχιστοι εκ των πολιτών γνωρίζουν ότι ο το «αριστερό» χέρι του κυρίου Τσίπρα, Νίκος Παππάς, παραπέμφθηκε στο ειδικό δικαστήριο με πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες. Οπότε, κι αν ακόμη κριθεί ένοχος δεν κινδυνεύει να μπει φυλακή.

Υ.Γ 2 Στη φωτογραφία ο Ρίτσαρντ Νίξον, εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ, που παραιτήθηκε από το ύπατο αξίωμα για το σκάνδαλο του Watergate, όταν αποδείχθηκε ότι οι μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα των «Δημοκρατικών» αντιπάλων του προέδρου. Τότε δεν είχε ανακαλυφθεί ο χαρακτηρισμός «επισυνδέσεις»!


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής