breaking news Νέο

Κοντά στους αγρότες και πάλι η Ολυμπία Αποστόλου

  • Κοντά στους αγρότες και πάλι η Ολυμπία Αποστόλου
  • Κοντά στους αγρότες και πάλι η Ολυμπία Αποστόλου

Κοντά στους αγρότες στον κόμβο της Κουλούρας βρέθηκε η Ολυμπία Αποστόλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής.
Η κ. Αποστόλου συζήτησε μαζί τους για τις εξαιρετικά μικρές και άδικες αποζημιώσεις που ανακοίνωσε το Υπ.Α.Α.Τ. για τις καταστροφές της περσινής χρονιάς. Επισήμανε ότι οι συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε καμία περίπτωση δε μπορούν να χαρακτηρίζονται επετειακές και εκδήλωσε τη θλίψη της που για άλλη μια φορά οι αγρότες αναγκάζονται να διεκδικήσουν μαχητικά αυτά που νόμιμα δικαιούνται.
Κατήγγειλε την απαράδεκτη πρακτική της χρήσης του de minimis για την αποζημίωση των ζημιών από βροχοπτώσεις. Τόνισε ότι οι διαδοχικές κυβερνήσεις ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Νέας Δημοκρατίας αρνήθηκαν να αποζημιώσουν μέσω ΕΛΓΑ τις ζημίες από βροχοπτώσεις. Υπενθύμισε ότι από τον Ιούνιο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με κοινοβουλευτική ερώτηση ζήτησε την αναγγελία ζημίας και την εκτίμηση και αποζημίωση μέσω ΕΛΓΑ. Κατέληξε με την ελπίδα να λυθούν τα αυτονόητα, ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε ουσιαστικά για το μέλλον του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα, που αντιμετωπίζει τεράστιες προκλήσεις.

 

Ολυμπία Αποστόλου

Οικονομολόγος - Μέλος Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑ.ΣΟ.Κ


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής