breaking news Νέο

Διεθνής Πιστοποίηση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (Basic Life Support- ERC)

  • Διεθνής Πιστοποίηση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (Basic Life Support- ERC)
  • Διεθνής Πιστοποίηση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (Basic Life Support- ERC)
  • Διεθνής Πιστοποίηση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (Basic Life Support- ERC)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Διεθνής Πιστοποίηση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (Basic Life Support- ERC)  - Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών σε ΚΑΡΠΑ, Χρήση Απινιδωτή, Αντιμετώπιση Αναίσθητου Θύματος και Θύματος Πνιγμονής από Ξένο Σώμα, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, που διοργάνωσε η πολιτιστική εταιρεία «Τροπισμός – Για τις Τέχνες, τον Πολιτισμό & την Έρευνα», σε συνεργασία με την Ανθρωπιστική Οργάνωση KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Τσίτσης Αναστάσιος – Χριστόδουλος» και το Συσσίτιο - Τράπεζα Αγάπης Ναούσης της Ιερά Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας.

Για την συμμετοχή στην Πιστοποίηση, οι 32 εκπαιδευόμενοι συμπολίτες και συμπολίτισσές μας, οι οποίοι είναι πλέον "Πιστοποιημένοι Διασώστες", δήλωσαν ενδιαφέρον από τον Μάιο του 2022 και ολοκληρώνοντάς την έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις για τη γνώση που απέκτησαν και την εμπεριστατωμένη εκπαίδευση που έλαβαν από τους εκπαιδευτές του KIDS SAVE LIVES - Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Εκπαιδευτές του KIDS SAVE LIVES, το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης «Τσίτσης Αναστάσιος – Χριστόδουλος (Ναουμίδου)», τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές για την απόκτηση 2 (δύο) Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών καθώς και το Καφέ «ΑΛΛΟΤΙΝΟ» και την κ. Δήμητρα Ταμπάκη για την προσφορά 1 (ενός) ακόμη Απινιδωτή.

Η διάθεση 3 (τριών) επιπλέον Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών στην πόλη μας έγινε πράξη! Σύντομα θα υπάρξει νέα ενημέρωση σχετική με τους χώρους τοποθέτησης των τριών Απινιδωτών και τον τρόπο πρόσβασης πιστοποιημένων πολιτών σε αυτούς.

Τέλος, δηλώνουμε ότι σε εύθετο χρόνο θα διοργανωθεί και ανακοινωθεί νέα Πιστοποίηση στη Βασική Υποστήριξη της Ζωής (Basic Life Support- ERC), προκειμένου να συμμετάσχουν επιπλέον συμπολίτες/τισσές μας οι οποίοι ήδη εξέφρασαν επιθυμία συμμετοχής.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής