breaking news Νέο

Κύπελλο Ερασιτεχνών EΠΣ Ημαθίας : Σήμερα οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης

Κύπελλο Ερασιτεχνών EΠΣ Ημαθίας : Σήμερα οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης

Ημέρα Κυπέλλου σήμερα Τετάρτη στην ΕΠΣ Ημαθίας με την διεξαγωγή της ρεβάνς των τεσσάρων αγώνων της ημιτελικής φάσης. Συγκεκριμένα στο γήπεδο των Τρικάλων ο τοπικός Μ. Αλέξανδρος υποδέχεται τον συνώνυμό του της Αγίας Μαρίνας, στο Μακροχώρι η τοπική ομάδα την Αλεξάνδρεια, στην Κουλούρα η Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ τον Αγιο Γεώργιο και στην Πατρίδα επίσης η γηπεδούχος τον Κοπανό.

Οι πρώτοι αγώνες που είχαν διεξαχθεί πριν δύο εβδομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς και για τις οκτώ ομάδες, όσον αφορά την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Τα Τρίκαλα, να υπενθυμίσουμε, είχαν κερδίσει εκτός έδρας (γήπεδο Διαβατού) την Αγία Μαρίνα με 1-0 και με το ίδιο σκορ είχε επιβληθεί στο γήπεδο της, της Β' ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ ο Αγιος Γεώργιος.

Τα άλλα δύο παιχνίδια είχαν λήξει ισόπαλα. 3-3 ο αγώνας στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και του Μακροχωρίου και 1-1 το παιχνίδι Κοπανός - Πατρίδα στην έδρα του πρώτου.

Να υπενθυμίσουμε ότι το πριμ του εκτός έδρας γκολ δεν ισχύει και σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος θα έχουμε ημίωρη παράταση κι αν χρειαστεί ο νικητής θα αναδειχθεί με την διαδικασία των πέναλτι. Να επισημάνουμε ότι ένα μέρος του αγώνα Μακροχωρίου - Αλεξάνδρειας θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων, αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ., όπως είχε γίνει και στον πρώτο αγώνα στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας (ώρα έναρξης των άλλων τριών αγώνων 2.30 μ.μ.).

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Τρίκαλα - Αγία Μαρίνα (1-0)

Μακροχώρι - Αλεξάνδρεια (3-3)

ΒΕΡΟΙΑ Β' - Αγιος Γεώργιος (0-1)

Πατρίδα - Κοπανός (1-1)

• Σε παρένθεση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής