breaking news Νέο

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Αλεξάνδρεια, Αγία Μαρίνα, ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και Πατρίδα προκρίθηκαν στους «4»

Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας : Αλεξάνδρεια, Αγία Μαρίνα, ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ και Πατρίδα προκρίθηκαν στους «4»

Ο Μ. Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, η Αλεξάνδρεια, η Β' ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ και η Πατρίδα είναι οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το φετινό Κύπελλο των ερασιτεχνικών ομάδων της Ημαθίας.

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας που είχε ηττηθεί στον πρώτο αγώνα με 0-1 κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος σκορ στη ρεβάνς κερδίζοντας στο γήπεδό του τον μεγάλο αντίπαλο της Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων με 1-4.

Το σκορ για την μετέπειτα νικήτρια άνοιξε στο 65' με μακρινό σουτ ο Κουτσούκης και στο 75' ο Μουλάρι με σουτ μέσα στην περοχή έκανε το 0-2. Στο 80' η γηπεδούχος ομάδα μείωσε με τον Λίτσι, όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Κρεστ ξαναέδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και στο 85' ο Λέκα διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τζάμος (Δρουδάκης - Γίτσος) Καστοριάς.

Εκτός έδρας νίκη και γαι την Αλεξάνδρεια που κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό μειονέκτημα του αντιπάλου της και να πάρει την πρόκριση.

Μετά από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο η Αλεξάνδρεια άνοιξε το σκορ με το καλημέρα (46') του β' ημιχρόου με τον Πιπιλιάρη Κ., με το Μακροχώρι να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα δέκα λεπτά αργότερα με γκολ του Βασιλείου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 70' το Μακροχώρι έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Φωτόπουλου και στο 75' η Αλεξάνδρεια ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ με τον Χεράκη. Στο 77' το Μακροχώρι είχε δοκάρι και στις καθυστερήσεις του αγώνα και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν βγει μπροστά για να ισοφαρίσουν το σκορ, η Αλεξάνδρεια βρήκε κενούς χώρους και παρότι και αυτή από το 85' αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Κ. Πιπιλιάρη και κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα με τους Κίρτσογλου (90+1) και Χεράκη (90'4), δίνοντας θριαμβευτικό χρώμα στην πρόκρισή της (ο πρώτος αγώνας στο ΔΑΚ της Αλεξάνδρειας είχε λήξει 3-3).

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γκαλαϊτζής (Μητρόπολος - Μουρατίδης)

Ανατροπή στο σκορ του πρώτου αγώνα και στο γήπεδο της Κουλούρας μεταξύ της Β' ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Αγίου Γεωργίου.

Η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, μόλις στο 5' με γκολ του Φωτόπουλου, ισοφαρίζοντας το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου είχε κερδίσει με 1-0). Και καθώς το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στο υπόλοιποι διάστημα, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση με τη ΒΕΡΟΙΑ να πετυχαίνει ένα δεύτερο τέρμα στο 105' με κεφαλιά του Χατζηπάντου και να παίρνει την πρόκριση.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Καραγκιζόπουλος (Σαμαράς - Χριστοδούλου Κ.).

Tην έκπληξη της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου έκανε η Πατρίδα, που νίκησε στο γήπεδό της με 2-1 τον Κοπανό και προκρίθηκε στους τέσσερις του Κυπέλλου.

Η Πατρίδα από νωρίς στο 3' με τον Καλαϊτζίδη και στο 5' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπουρδάνου πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο παιχνίδι, με τον Κοπανό να μειώνει σε 2-1 με τον Αντωνίου στο 85' κάτι όμως δεν ήταν αρκετό, αφού ο πρώτος αγώνας είχε λήξει ισόπαλος 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Μαλούτας (Γκόγκο - Μπέκα).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής