breaking news Νέο

Tρεις προσθήκες στο ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ

  • Tρεις προσθήκες στο ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ
  • Tρεις προσθήκες στο ρόστερ της ΒΕΡΟΙΑΣ

Με τρεις προσθήκες της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε το μεταγραφικό «αλισβερίσι» του Ιανουαρίου η ΒΕΡΟΙΑ. Πρόκειται για τον 19χρονο μέσο Ρενίλντ Κασέμι (γεννήθηκε στην Ελλάδα και είναι αλβανικής καταγωγής), τον 24χρονο Γρηγόρη Ζιώγα και τον 23χρονο Καμερουνέζο στόπερ Ζε Εσόνο.

Ο πρώτος ο Ρενίλντ Κασέμι, έρχεται στην ΒΕΡΟΙΑ δανεικός από τον Λεβαδειακό, για να πάρει παιχνίδια, με την ΠΑΕ Λιβαδειάς να τον έχει αποκτήσει από τον Ολυμπιακό στην Κ-19 του οποίου αγωνίζονταν και να τον παραχωρεί δανεικό στην ΒΕΡΟΙΑ.

Ο Κασέμι που γεννήθηκε στις 5 Απριλίου του 2003, όπως ήδη αναφέραμε στην Ελλάδα αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή, εκτός από την αλβανική, διαθέτει και την Ελληνική υπηκοότητα και είναι διεθνής με την Κ-17 και την Κ-19 της Αλβανίας των οποίων υπήρξε και αρχηγός. Την περίοδο που μας πέρασε (2021-2022) αγωνίστηκε στην Κ-19 του Ολυμπιακού σε 23 αγώνες πετυχαίνοντας 9 τέρματα, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια συμμετείχε και σε προπονήσεις της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Ζιώγας γεννήθηκε στις 27 Νοεμβρίου του 1998, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και έχει θητεύσει στα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα, του Ηρακλή και της ΑΕΚ. Σε ανδρικό επίπεδο έχει αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό, στον Θεσπρωτό και το τελευταίο 6μηνο στον Ηρόδοτο, από τον οποίο έρχεται στη ΒΕΡΟΙΑ.

Ο Σεβερίν Ζε Εσόνο γεννήθηκε στις 21 Ιουλίου του 2003 αγωνίζεται στην άμυνα και είναι διεθνής με την Κ-17 της χώρας του. Αγωνίζονταν στη Ζάκυνθο και είναι επιλογή του προπονητή της ΒΕΡΟΙΑΣ  Σπύρου Μπαξεβάνου.


Ζιώγας-Ζε Εσόνο

Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής