breaking news Νέο

Συνεχίστηκε ο κατήφορος του Φιλίππου Αλεξάνδρειας

Συνεχίστηκε ο κατήφορος του Φιλίππου Αλεξάνδρειας

Μια ακόμη ήττα γνώρισε ο Φίλιππος Αλεξάνδρειας, αυτή τη φορά εκτός έδρας από τον Αλμωπό Αριδαίας με 3-1 με αποτέλεσμα να ανοίξει ακόμη περισσότερο η ψαλίδα που τον χωρίζει από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την Ζώνη του υποβιβασμού και η προσπάθεια για την παραμονή του στην κατηγορία να γίνεται ακόμη δυσκολώτερη.

Αν λάβουμε υπόψη μας τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα τους οι παίκτες του Φιλίππου πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση απέναντι σε έναν αξιόλογη αντίπαλο που βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πινακα και έχασαν τον αγώνα με ψηλά το κεφάλι.

Το πρώτο ημιχρονο ήταν μέτριο δίχως πολλές ενδιαφέρουσες φάσεις με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Στην επανάληψη η γηπεδούχος που ήθελε τη νίκη για να μείνει ψηλά στον βαθμολογικό πινακα ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε περισσότερο και προηγήθηκε στο σκορ στο 50’ με κοντινο πλασέ του Μέντι που έγινε κάτοχος της μπάλας κερδίζοντας αλλεπάλληλες κόντρες.

Στο 65’ ο Ελευθεριάδης Λ. από κοντά θα κάνει το 2-0 για να μειωσει στο 75’ ο Πεϊκος σ 2-1.

Το τελικό 3-1 θα διαμορφώσει στο 85’ ο Χούγκο.

 

ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Από την Αλεξάνδρεια της οποίας οι παίκτες κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις του παιχνιδιού ξεχώρισαν οι Σκλιοπίδης, Δημητρίου και Πιπιλιάρης.

Καλύτεροι από τον Αλμωπό οι Ελευθεριάδης, Μεντί και Σαμαρόπουλος.

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία του κ. Μπούτσικου (Σιανίδης - Παπαδόπουλου) από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΡΙΔΑΙΑ: Σίμος, Κιολτσόπουλος, Πετροφ, Σαμαρόπουλος, Ελευθεριάδης Γ. (70’ Χούγκο), Πετρίδης, Ελευθεριάδης Λ. (86’ Στογιαννίδης), Πολύζος, Μεντής, Μιχαηλίδης Καράτζιος (56’ Χαρίσης).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Κούζος, Δημητρίου, Κούμπουλα, Πέικος, Πιπιλιάρης, Ηλιου (56’ Σαρηγιαννίδης), Κιβρακίδης, Σκλιοπίδης, Καραχαλίδης (68’ Γιοβανόπουλος), Ταλαίπωρος, Αβραμόπουλος.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής