breaking news Νέο

27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ως κοινοβουλετική ερώτηση την ανακοίνωση του Συλλόγου Δανειοληπτών &ΠΚ Βορείου Ελλάδος σχετικά με τις εκβιαστικές συμπεριφορές των “εταιρειών διαχείρισης δανείων”

27 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ως κοινοβουλετική ερώτηση την ανακοίνωση του Συλλόγου Δανειοληπτών &ΠΚ Βορείου Ελλάδος σχετικά με τις εκβιαστικές συμπεριφορές των “εταιρειών διαχείρισης δανείων”

Είκοσι εφτά (27) βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανταποκρίθηκαν στις καταγγελίες του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος και έφεραν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο το θέμα που δημοσιεύσαμε στις 24/1/2023, σχετικά με τις εκβιαστικές συμπεριφορές των “εταιρειών διαχείρισης δανείων”, το οποίο επίσης στείλαμε ως αναφορά στον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα.

Η κατάθεση της κοινοβουλευτικής ερώτησης έγινε την 1/2/2023 από τους βουλευτές Κ. Μάρκου, Σ. Αναγνωστοπούλου, Κ. Μάλαμα, Τρ. Αλεξιάδη, Γ. Αμανατίδη,  Στ.Αραχωβίτη,  Σ. Βαρδάκη, Κ. Βέττα, Γ. Γκιόκα, Θ. Δρίτσα, Σ. Ελευθεριάδου, Μ. Θραψανιώτη, Ν. Κασιμάτη, Χ. Μαμουλάκη, Α. Μεϊκόπουλο, Γ. Μουζάλα, Φ. Μπακαδήμα, Κ. Μπάρκας, Ι. Μπουρνούς, Κ. Νοτοπούλου, Π. Πούλου, Π. Σκουρλέτη, Μ. Σκούφα, Μ. Τζούφη, Ν. Φίλη, Θ. Φωτίου και Ρ. Χρηστίδου, με τίτλο «Παράνομη και τοκογλυφική συμπεριφορά από τις “Εταιρείες Διαχείρισης” δανείων» όπως αναφέρεται και στο Δελτίο Τύπου του Συλλόγου μας.

Συγχαίρουμε τους βουλευτές της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την κινητοποίηση, την οποία θεωρούμε έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντός τους για αυτά που συμβαίνουν σε βάρος των Ελλήνων δανειοληπτών. Οι δανειολήπτες αποτελούν  μεγάλο ποσοστό στο σύνολο της Κοινωνίας μας και η προστασία τους, με όρους δικαίου και ισονομίας, πρέπει να είναι αυτονόητη. Ελπίζουμε το ενδιαφέρον να συνεχιστεί, καθώς στις επερχόμενες εκλογές το κρίσιμο θέμα των δανειοληπτών οφείλει να αποτελέσει κεντρικό πολιτικό διακύβευμα.

Από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να καταδικαστούν και να ακυρωθούν στην πράξη οι πολιτικές αποφάσεις που παγίδευσαν με άδικο τρόπο τους Έλληνες πολίτες στα δίχτυα τοκογλυφών και επιτήδειων. Οι αποφάσεις που λήφθηκαν τα τελευταία χρόνια εκμηδένισαν την υγιή οικονομική δραστηριότητα του τόπου μας και την οδηγούν σε δημογραφική, οικονομική και επιχειρηματική εξόντωση, επιτρέποντας την επιβίωση μόνο σε λίγους μεγάλους και ισχυρούς που λειτουργούν με εξωγενή κυρίως συμφέροντα. Οι τελευταίοι είναι που χρηματοδοτούν και συντηρούν από το παρασκήνιο το σημερινό πολιτικό κατεστημένο.

Η αλλαγή πορείας της χώρας μας με παρόμοιες ουσιαστικές πολιτικές πρωτοβουλίες στήριξης και προστασίας της πραγματικής κοινωνίας και της υγιούς λειτουργίας της είναι απαραίτητη. Ελπίζουμε στη συνέχιση της κινητοποίησης της Αντιπολίτευσης. Εμείς από την πλευρά μας θα συνεχίσουμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή για να μαχόμαστε για τα συμφέροντα των συμπολιτών μας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής