breaking news Νέο

Νίκη με καλή απόδοση της Νάουσας

Νίκη με καλή απόδοση της Νάουσας

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση η Νάουσα νίκησε στην έδρα της τον ΑΟ Καρδίας με 2-0, παραμένοντας έτσι μακριά από την Ζώνη του υποβιβασμού.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελευταίο 10λεπτο του παιχνιδιού με την Νάουσα πάντως να είναι καλύτερη σε ολόκληρη την διάρκεια του 90λεπτου να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως βρήκε απέναντι της έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα, τον Βασιλειάδη που πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις περιορίζοντας το σκορ που μπορούσε να πάρει μεγάλες διαστάσεις, ενω στο 65’ και σε μια εκπληκτική κεφαλιά του Κωτσιόπουλου για λογαριασμό του απέκρουσε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του.

Τελικά οπως ήδη αναφέραμε οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 81’ με τον νεοαποκτηθέντα Αργυρίου που είχε μπει πριν επτά λεπτά σαν αλλαγή στον αγώνα και να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με έναν παίκτη τον Κωτσιόπουλο που έδινε το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με τη Νάουσα.

 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Η Νάουσα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και με τη σέντρα οι ποδοσφαιριστές της εγκαταστάθηκαν μεταξύ σέντρας και μεγάλης περιοχής των φιλοξενουμένων δημιουργώντας την μία ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Με το καλημέρα έχουμε και την πρώτη καλή στιγμή. Στο 5’ συγκεκριμένα ο Κυζιρίδης έβγαλε τη σέντρα με τον Κωτσιόπουλο να πετάγεται στην πορεία της μπάλας να πιάνει το μονοκόμματο σουτ που δεν αιφνιδίασε όμως τον Βασιλειάδη που έδιωξε εντυπωσιακά.

Δέκα περίπου λεπτά αργότερα η σειρά του ΑΟ Καρδίας να απειλήσει με τον Νικολόπουλο να βγαίνει τετ - α - τετ με τον Γρηγοριάδη δίχως ομως το πλασέ που επιχείρησε να βρίσκει στόχο.

Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε τέσσερις καλες στιγμές για τη Νάουσα, δίχως να απειληθεί η εστία της.

Στο 21’ ο Μουρατίδης με ατομική ενέργεια και σουτ ανάγκασε τον Μπιμπισίδη να διώξει πάνω από την γραμμή του τέρματος της ομάδας του, στο 25’ ο Κωτσιόπουλος από καλή θέση για γκολ έκανε το σουτ για να διώξει ο Βασιλειάδης, στο 36’ ο Κωτσιόπουλος ανατρέπεται από τον Πολύζα μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων με τον διαιτητή να μην καταλογίζει το πέναλτι και στο 42’ η σειρά του Μουρίκι να ψάξει το γκολ όμως και πάλι ο Βασιλειάδης βρίσκεται εκεί για να αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Στην επανάληψη οι Ναουσαίοι αύξησαν ακόμη περισσότερο την πίεση τους στην αντίπαλη εστιά και στο 58’ είχαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για γκολ με τον Τούφα να βγαίνει απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κανει το σουτ και τον τελευταίο να λέει για μια φορά ακόμη όχι.

Στο 64’ ο Κυζιρίδης που δέχθηκε την πάσα του Μουρίκι έκανε το σουτ που είχε την ίδια τύχη με τα προηγούμενα (έδιωξε εντυπωσιακα ο Βασιλειάδης) ενω δυο λεπτά αργότερα ο Κωτσιόπουλος με εκπληκτικο μονοκόμματο σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Τελικά τον γόρδιο δεσμό του γκολ έλυσε στο 81’ ο Αργυρίου.

Προηγήθηκε δυνατό σουτ του Περηφανόπουλου που απέκρουσε προσωρινά ο Βασιλειάδης, η μπάλα όμως κατέληξε στον Αργυρίου που από το σημείο του πέναλτι με δεύτερο σουτ την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα ανοίγοντας έτσι το σκορ.

Στο 90’ νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Νάουσα με τον τερματοφύλακα του ΑΟ Καρδίας να αποκρούσει το πλασέ από θέση τετ - α - τετ του Κιζιρίδη και στο αμέσως επόμενο λεπτό η αποθέωση για τον Κώστα Κωτσιόπουλο που έδινε το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι με την φανέλα της Νάουσας καθώς από χθες ανήκει στη δύναμη του Ατρόμητου Περιστερίου.

Συγκεκριμένα ο νεαρός Βεροιώτης επιθετικός δέχθηκε το γέμισμα του Μουρατίδη και ανάμεσα απο δυο αντιπάλους κέρδισε με πάθος την μπάλα έκανε το πλασέ το οποίο αρχικά απέκρουσε ο Βασιλειάδης με την μπάλα όμως να βρίσκει εκ νέου τον παίκτη της Νάουσας και να καταλήγει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0, εν μέσω αποθεωτικών εκδηλώσεων των συμπαικτών του, αλλά και των φιλάθλων.

 

ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Η Νάουσα όπως ήδη αναφέραμε πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και με βάση την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες που δημιούργησε αδικείται από το τελικό 2-0.

Κανείς από τους παίκτες της δεν υστέρησε όμως ιδιαίτερα ξεχώρισαν οι Μουρατίδης, Κωτσιόπουλος, Ζούρκος και Τούφας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε δίχως λαθη ο Τσιτσανούδης με βοηθούς τους Νάκα και Δεδικούση από την Ενωση Λάρισας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Γρηγοριάδης, Περηφανόπουλος, Τζημογιάννης, Γιαννόπουλος, Ζούρκος, Μουρατίδης Μουρίκι (65’ Παντζαρτζίδης), Τούφας (86’ Μαντώς), Κωτσόπουλος (90+Χατζόπουλος), Νίκου (74’ Αργυρίου), Κυζιρίδης.

ΚΑΡΔΙΑ: Βασιλειάδης Σ., Τοπαλίδης, Βασιλειάδης Α., Μπιμπισίδης, Πολύζος (86’ Βελισσάρης), Τσατσαρώνης (50’ Μουτζίκος), Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Δημητρακόπουλος, Νικολόπουλος (74’ Μανιός), Τσελέπης (68’ Βερνάρδος).


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής