breaking news Νέο

ΒΕΡΟΙΑ - Ηρακλής 1-1

  • ΒΕΡΟΙΑ - Ηρακλής 1-1
  • ΒΕΡΟΙΑ - Ηρακλής 1-1

Δεν ανέδειξε νικητή η φιλική αναμέτρηση μεταξύ της ΒΕΡΟΙΑΣ και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Σ' αυτού του είδους τα παιχνίδια το αποτέλεσμα βέβαια ελάχιστα μετράει, αφού άλλος είναι ο σκοπός διεξαγωγής τους και η νίκη είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τους προπονητές.

Και ο προπονητής της ΒΕΡΟΙΑΣ Σπύρος Μπαξεβάνος, όπως παραδέχθηκε στις δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του. Από την εικόνα των παικτών που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και την αγωνιστική ετοιμότητα γενικότερα της ομάδας του. Βέβαια επεσήμανε ότι θα χρειαστεί χρόνος για να αφομοιωθούν οι παίκτες που ήρθαν τελευταία στην ομάδα, από τον κορμό που κτίστηκε τους προηγούμενους έξι μήνες και αυτό νομίζουμε είναι φυσιολογικό. Στα ευχάριστα του προχθεσινού φιλικού και η επιστροφή του Μπαϊντού ύστερα από ενάμιση περίπου χρόνο). Ενός ποδοσφαιριστή που αν καταφέρει να επανέλθει στην κατάσταση που βρίσκονταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό του, θα είναι ίσως η καλύτερη μεταγραφή του Ιανουαρίου.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, η ΒΕΡΟΙΑ άνοιξε το σκορ στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψή της στα καρέ των φιλοξενουμένων. Ηταν μόλις  το 9ο λεπτό, όταν ο Μπελεβώνης ύστερα από συνεργασία με τον Ντουμάνη, έβγαλε τη σέντρα και ο Μπουόλι σωστά τοποθετημένος στην αντίπαλη περιοχή, με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Ηρακλή, δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του.

Ο Ηρακλής μετά το γκολ της ΒΕΡΟΙΑΣ προσπάθησε να αντιδράσει αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων, την οποία διατήρησε σε ολόκληρη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Και σ' αυτό το διάστημα της υπεροχής δημιούργησε τρεις - τέσσερς ευκαιρίες, για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο τελικά ήρθε ένα λεπτό πριν συμπληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου (44') με την Αλέξις.

Στην επανάληψη οι δύο προπονητές, ο Σπύρος Μπαξεβάνος της ΒΕΡΟΙΑΣ και ο Σάκης Τσιώλης του Ηρακλή άλλαξαν σχεδόν ολόκληρη την ενδεκάδα της ομάδας τους στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός και να έχει ελάχιστς ενδιαφέρουσες φάσεις στα καρέ των αντιπάλων, με τη ΒΕΡΟΙΑ σ' αυτό το δεύτερο μέρος να «πατάει» καλύτερα και να δείχνει πο επικίνδυνη από τον Ηρακλή. Σ' αυτό το δεύτερο 45λεπτο αγωνίστηκαν και τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματά της, ο Ζε Εσόνο, ο Ζιώγας και ο Κασέμι, όπως και ο Μπαϊντού, που επίσης πήρε χρόνο συμμετοχής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον κράτησε περισσότερο από ένα χρόνο εκτός αγώνων.

Οι δύο ομάδες χρησιμοποίησαν τους:

ΒΕΡΟΙΑ (Α’ ημίχρονο): Ιωαννίδης, Ντουμάνης, Περδίκης, Καψάλης, Παπαχρήστος, Μπουκουβάλας, Μπλέτσας, Γιουκούδης, Μπελεβώνης, Μπουόλι, Ιωάννου.

ΒΕΡΟΙΑ (Β’ ημίχρονο): Ιωαννίδης (62’ Βενετικίδης), Μανωλιούδης, Ζε Εσόνο, Κολλαράς, Μουχάλης, Ζιώγας, Ισαακίδης (58’ Γιαγτζίδης), Μπαϊντού, Κατσούκης, Κασέμι, Τσέας.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Δημοσθένης, Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα, Τότσκα, Τόμας, Αλεξιτς, Γιουμπιτάνα, Παλαβράκης, Κουντουριώτης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Δόρης, Σγούρης, Σιουτος, Κοκκόρης, Μιστκοβσκι, Δοϊρανλης, Μπαλικτσής, Παπαστεριανός, Χειριτραντας.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής