breaking news Νέο

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Παρέμειναν οι συσχετισμοί

Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας : Παρέμειναν οι συσχετισμοί

Με σκορ που παραπέμπει σε δύσκολη αναμέτρηση (3-2) η Νίκη Αγκαθιάς κέρδισε την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας και διατήρησε την διαφορά των τριών βαθμων από τον δεύτερο του βαθμολογικού πινακα ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας που πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, δίχως να χρειαστεί να ιδρώσει από την Δόξα Λιανοβεργίου την οποία αντιμετώπιζε με βάση το πρόγραμμα.

Από κει και πέρα ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου που νίκησε 2-0 τον Αχιλλέα Νάουσας αύξησε την διαφορά που τον χωρίζει από τον Μ. Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, από τους δυο στους τέσσερις βαθμους καθως ο τελευταίος αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 στην γειτονική Χαρίεσσα.

Στην μάχη της αποφυγής των πλεϊ αουτ που ηταν στραμμένο το ενδιαφέρον των περισσοτέρων φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας, το Μακροχώρι πήρε μια σπουδαία εκτός εδρας νίκη (αυτή είναι η πέμπτη στα τελευταία έξι παιχνίδι που έχει δώσει) κερδίζοντας 2-1 στον Αραχο την τοπική Ποντιακή Νεολαία και σκαρφάλωσε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Βαθμολογική ανάσα όμως και για τον ΓΑΣ Κοπανού και τον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου που νίκησαν 1-0 ο πρώτος στο γήπεδο του τον Αρη Παλαιοχωρίου και 3-1 ο δεύτερος εκτός έδρας τον Ατρόμητο Διαβατού.

Να δούμε όμως με περισσότερες λεπτομέρειες τα έξι παιχνίδια της Α1 κατηγορίας της Ένωσης μας που διεξήχθηκαν το περασμενο Σάββατο.

 

ΑΓΚΑΘΙΑ - Ν. ΝΙΚΟΜΗΔΕΙΑ 3-2

Πιο δύσκολα από όσο αναμένονταν η Νίκη Αγκαθιάς κέρδισε (3-2) την Νέα Γενεά Ν. Νικομήδειας στο γήπεδό της και διατήρησε την διαφορά των 3 βαθμών από τον δεύτερο του βαθμολογικού πινακα ΠΑΟΚ.

Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 15’ προηγείτο με 2-0, χάρις στα τέρματα που σημείωσαν ο Λίτσι (12’) με κεφαλιά και ο Τριανταφυλλίδης (15’).

Στην συνέχεια έριξε τον ρυθμό της με αποτέλεσμα η Ν. Νικομήδεια να βρει την ευκαιρία και να μειώσει σε 2-1 με τον Παγγούρα (35’).

Στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου η γηπεδούχος με τον Ευγένη Κίτσα ανέβασε και πάλι την διαφορά του σκορ σε δυο τέρματα ομως ο Παγγούρας στο 70’ ξαναέβαλε την ομάδα του στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3-2 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

 

ΡΟΔΟΧΩΡΙ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ Ν. 2-0

Καθαρή και δίκαιη νίκη πέτυχε ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου επι του Αχιλλέα Νάουσας (2-0) και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Αγίας Μαρίνας στη Χαρίεσσα όχι μόνο παράμεινε στην 3η θέση του βαθμολογικού πινακα αλλά αυξησε και την διαφορά που τον χωρίζει από την 4η από τους δυο στους τέσσερις βαθμούς.

Το σκορ για τον ΓΑΣ άνοιξε στο 29’ ο Ουέλινγκτον και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπουρδάνος στο 60’.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κωστούλης (Παζαρτζικλής - Χαλατζιούκας).

 

ΧΑΡΙΕΣΣΑ - ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ 2-2

Ισόπαλη (2-2) έληξε η αναμέτρηση μεταξύ της ΑΕ Χαρίεσσας και του Μ. Αλεξάνδρου Αγίας Μαρίνας, ένα αποτέλεσμα που με βάση την εικόνα του αγώνα θεωρείται δίκαιο.

Στο σκορ προηγήθηκαν δυο φορές οι φιλοξενούμενοι με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν και τις δυο σχετικά γρήγορα.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους η Αγία Μαρίνα άνοιξε το σκορ με τον Χ. Συμεωνίδη, με την Χαρίεσσα να ισοφαρίζει με την σέντρα στην επανάληψη με τον Τουμαρά, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο είχε και δοκάρι.

Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι ξαναπήραν προβάδισμα στο σκορ με τον Πατσιαβούρα, με την γηπεδούχο να ισοφαρίζει σε 2-2 που ηταν και το τελικό αποτέλεσμα δέκα λεπτα αργότερα.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Καραγκιζόπουλος (Νησελίτης - Νατσούρας).

 

ΚΟΠΑΝΟΣ - ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ 1-0

Επιστροφή στις νίκες για τον ΓΑΣ Κοπανού ύστερα από δυο μήνες καθώς κέρδισε 1-0 στο γήπεδό του τον Αρη Παλαιοχωρίου και πήρε βαθειά βαθμολογική ανάσα.

Το γκολ που έκρινε και το αποτέλεσμα του αγώνα σημείωσε στο 60’ ο Ντέλλας.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Παρασίου (Χρυσάνης - Μουσενίκας).

 

ΔΙΑΒΑΤΟΣ - ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ 1-3

Με νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας και με σκορ 1-3 έληξε το ντέρμπι των ουραγών μεταξύ του Ατρόμητου Διαβατού και του Απόλλωνα Αγιου Γεωργίου.

Οι φιλοξενούμενοι που ήταν πιο αποτελεσματικοί προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 0-2 χάρις στα γκολ που πέτυχε ο Γερμάνης στο 11’ και στο 25’.

Ο Ατρόμητος μείωσε σε 1-2 με τον Γιαννακίδη στο 65’ για να διαμορφώσει το τελικό 1-3 στο 75’ ο Σαρκατζής.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Κελεσίδης (Πίτος - Τράντος).

 

ΑΡΑΧΟΣ - ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ 1-2

Καθοριστικής σημασίας για την συνέχεια του πρωταθλήματος νίκη πήρε το Μακροχώρι στον Άραχο κερδίζοντας την τοπική ομάδα με 2-1.

Η ομάδα του Μακροχωρίου δίχως να πιάσει τα υψηλά επιπεδα απόδοσης των τελευταίων αγώνων της ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της και εκτός από τα δυο τέρματα που πέτυχε και που της έδωσαν την νίκη είχε και δυο δοκάρια με τον νεαρό Πίκο και τον Ηλιάδη.

Στο σκορ προηγήθηκε το Μακροχώρι με τον αρχηγό του τον Γιώργο Τσακαλίδη στο 5’ για να ισοφαρίσει ο γηπεδούχος Αραχος με τον Αναστάση (10’) σε 1-1.

Το 1-2 έγραψε ο νεοποκτηθείς Μακροχωρίτης ποδοσφαιριστής Κουλουριώτης που είχε μπει αλλαγή στο παιχνίδι με εξαιρετικό πλασέ στο 83’.

Να σημειωθεί ότι αυτό ηταν το τελευταίο παιχνίδι για τον 19χρονο Δημήτρη Παπακωνσταντίνου με την ομάδα του Μακροχωρίου καθώς από χθες (Δευτέρα) ο Μακροχωρίτης ποδοσφαιριστής μετακομίζει στην Θεσσαλονίκη και στον Μακεδονικό.


Σύνδεση Συνδρομητή

Καλώς Ήρθατε! Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας

Να με θυμάσε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

Δεν είστε συνδρομητής; Αίτηση Εγγραφής

Ξεχάσατε τον κωδικό σας

Αίτημα Εγγραφής